Felnőttfilmekbe hívják Szepesi Nikit

Szepesi Nikolett élete alaposan megváltozott botránykönyve megjelenése óta, ám most karrierje is komoly fordulatot vehet, ugyanis több producer felnőttfilmes ajánlattal kereste meg – írja a Blikk.

Felfigyelt a felnőttfilmes szakma Szepesi Nikire.

A volt úszó az Én, a sz.xmániás című botránykönyvvel már milliókat zsebelt be és most újabb tetemes összeggel gyarapodhat a bankszámlája, ha igent mond a csábító ajánlatokra és felnőttfilmekben főszerepet vállal. Márpedig a nagyétvágyú, szabadszájú Niki nem zárkózik el az új lehetőségtől – értesült a Blikk.

Szepesi Niki botránykönyve erőt adott Bacsa Edina ahhoz, hogy három évtizedes titkát megossza a nyilvánossággal

Szepesi Niki a könyvírás mellett felnőttfilmben is szerepelne?

“Egymástól függetlenül két felnőttfilmes producer is azért hívott fel, hogy rávegyen egy ilyen munkára. Nem mondom, nyeltem egy nagyot, mert erre azért nem számítottam. Kétségtelen, hogy amióta megjelent az első könyvem, nagyot fordult velem a világ. Új embereket ismertem meg, új kapuk nyíltak ki előttem, és olyan lehetőségek találnak meg, amelyekről korábban nem is álmodtam. Azt persze nem állítom, hogy sz.xfilmes melóról álmodtam volna valaha is, de most úgy vagyok vele, hogy… talán” – mondta Szepesi a bulvárlapnak.

Ha Nikolett netán mégis visszautasítja a felnőttfilmes munkákat, akkor is újabb milliók ütik a markát, ugyanis az Ulpius-ház augusztus végén kiadja az egykori úszó újabb, pikáns részletekkel tarkított botránygyanús kötetét.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: