2013. október 24. 11:27.

Még négy napot tölt a modern tiszalöki börtönben Damu Roland, aztán elköltözik Tökölre. Felesége miatt kerül az új helyre, ahol némileg szerényebb körülmények között fogja letölteni a maradék három évét a sorozatszínész – írja a Blikk.

Sanyarúbb körülmények között fogja tölteni maradék börtönéveit Damu Roland, aki önszántából döntött a börtönváltás mellett. Az ok végtelenül prózai, Damu szeretne közelebb lenni újdonsült feleségéhez. Damu Roland a rácsok mögött vette feleségül szíve választottját, Edinát.

A nőt néhány nappal azelőtt ismerte meg egy kórházban, hogy a sorozatsztárnak börtönbe kellett vonulnia. Sem a börtön rácsai, sem a bekerülésének oka nem választotta szét Rolandot és Edinát, augusztusban örök hűséget fogadtak egymásnak a tiszalöki fegyintézetben. Az ifjú pár élete nem túlságosan rózsás, intim kapcsolat nem lehet közöttük, de mindennap írnak egymásnak levelet, és néhány percet telefonálnak is, mert szeretnék hallani a másik hangját.

Damu Roland 3 évet fog tölteni a tököli börtönben, kevésbé jó körülmények között

Damu Roland 3 évet fog tölteni a tököli börtönben, kevésbé jó körülmények között

Damu másfél éve van a tiszalöki börtönben, és most Tökölre kérette magát, ahol biztosan nem lesz olyan könnyű élete, mint most. Az érdi Edinának gondot okozott a Tiszalökre való eljutás, ám Tökölre már sokkal könnyebben el tud majd jutni, ezért is kérette át magát a színész erre a helyre. Az új helyen ötödmagával kell osztoznia egy helyen, és még az sem biztos, hogy ott is lesz számára könyvtári állás.

Damu ügyvédje, Sebestyén Tamás elmondta a lapnak, hogy kliense már korábban is beadott kérvényeket, hogy közelebb kerülhessen a feleségéhez, de csak az augusztusban beadottat fogadták el. A legközelebbi hozzátartozója a Debrecenben élő édesapja, ezért is helyezték a színészt hozzá közelebb. Edinának a tiszalöki utazások hajnali kelésekkel és tízezer forintos költséggel jártak, nem csoda hát, hogy a felesége nagyon várja már a költözést és az első kimenőt, mely során bepótolhatják a nászéjszakát.

Felesége miatt adja fel a “luxusbörtönt” Damu Roland nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Andy Vajna és Palácsik Tímea ma már férj és feleség

Palácsik Tímea és Andy Vajna úgy tűnik, el fogják hagyni Magyarországot. Vajnáné nem túl boldog itthon, mert nagyon sok támadás ...