2013. január 31. 9:27.

Botrányos hírek és képek láttak napvilágot a didikirályról, Fekete Pákóról. Pákó anyósa állítja, a férfi rendszeresen verte feleségét, kokainozott, és öltözött női ruhába kisfia, az öt éves Bence előtt.

Pákó anyósa a bíróságon, a zárt tárgyaláson is bemutatta, hogy veje női ruhákban szereti illegetni magát. Sőt, az asszony arról is beszámolt a Blikknek, hogy az énekes a kisfiát is rendszeresen női ruhákba öltöztette. A nagymama többször is jelen volt, amikor Pákó megverte Ágicát, és egyszer azt mondta a mamának az énekes, hogy megöli a feleségét.

Az asszony arról is beszámolt, hogy Pákó drogozott is Bence előtt, akinek azt mondta, porcukrot eszik, de a kisfiú nem értette, miért az orrán keresztül szívja a “porcukrot”.

Fekete Pákó szeret női ruhákba bújni (fotó: Blikk.hu)

Fekete Pákó szeret női ruhákba bújni (fotó: Blikk.hu)

Ráadásul a hölgy tudja, hogy Pákó azon kívül, hogy pornózott, még gyanús kapcsolatba is keveredett férfiakkal. “Tudom, hogy a férfiakat is szereti. Minden normális ember, aki hazamegy a családjához, kezet szokott mosni, de Pákó a nemi szervét mosta meg ilyenkor.” – állítja az anyós.

Pákóról az is kiderült, hogy hónapok óta nem fizet lakbért, és emiatt el fogja venni tőlük a bank a háromszobás lakást. Ráadásul kitúrta Ági testvérét, Edinát és a három gyerekét onnan.

A kis Bence már egy ideje nem keresi az apját, boldog gyerekkora van, sportol és színházba is jár.

Pákó ügyvédje nyilatkozott a lapnak, elmondta, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak, mert megtagadják Pákótól Bence láthatási jogát. Az ügyvédnő szerint ügyfele másfél éve nem láthatta a kisfiát. Pákó állítólag vállalt drogtesztet, melynek eredménye negatív lett, de Ági nem vállalta. A január 29-dikei tárgyaláson indítványozták, hogy igazságügyi szakértők bevonásával végezzék el Ági drogtesztjét.

Fekete Pákó nőnek öltözött, drogozott és verte a feleségét nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Gáspár Laci nem csak fogyasztotta, árulta is a drogot

Gáspár Laci beismerte, hogy drogozott

2013. április 3. 13:38.
Karina - Bence gazda (fotó: rtlklub.hu)

Bence gazda feleségjelöltjei

2012. november 7. 9:18.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Csöngedi Nikolett és Bánfalvy Ági - amikor még minden rendben volt

Véget ért Bánfalvy Ági színésznő házassága a nála 17 évvel fiatalabb Horváth Csabával. Horváth abba a lányba lett szerelmes, akit ...