Fekete Dávid szakított feleségével, Cserpes Laurával

Fekete Dávid három hete elkötözött feleségétől, Cserpes Laurától, akivel öt éve vannak együtt, ebből kettőt házasságban töltöttek el. Dávid úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy azért váltak el útjaik, mert már nem voltak boldogok.

Dávid a Blikknek nyilatkozott elsőként, hogy pontosan mi is történt kettejük között, csalódottan és keserűen beszélt elromlott házasságáról.

A fiatal énekes elmondta, hogy a közöttük lévő nagy különbségek tették tönkre a kapcsolatukat. Egy idő után pedig már nemcsak saját magukat, hanem a környezetüket is kezdték szépen lassan tönkretenni.

Végül ő volt az, aki a fájdalmas lépésre szánta el magát, és elköltözött a közös otthonukból. Az újságíróval való beszélgetés alatt Dávidnak remegett a keze és a lába is, nyilvánvalóan mélyen megrázta a szakítás, és egyhamar nem fogja magát túltenni feleségével való szakításán.

Fekete Dávid és Cserpes Laura az esküvőjükön két évvel ezelőtt

Fekete Dávid és Cserpes Laura az esküvőjükön két évvel ezelőtt

A Megasztár 4. szériájának üdvöskéje a Mr. és Mrs. Smith című műsorban kérte meg Laura kezét. Cserpes Laura egy gazdag vállalkozó lánya, és többször is felröppentek a pletykák, hogy Dávid talán nem tud megfelelni a családnak.

Laura is korábban próbálkozott a tehetségkutatóval, de nem jutott el túl sokáig. Mindezek ellenére a lány a zenei életben képzeli el továbbra is a jövőjét, és próbálkozik a karrierépítéssel. Laura azt nyilatkozta a szakítással kapcsolatban, hogy olyan hibákat követtek el, amiket már nem lehet jóvátenni.

Korábban Dávid és Laura többször is adtak közös koncertet, de ők a továbbiakban nem tudják elképzelni a közös munkát, nem úgy, mint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, akik továbbra is szeretnének együtt énekelni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: