Február 10-én indul a Megasztár

A Megasztár volt az első komolyabb zenei tehetségkutató magyarországon, amelyik elindult. Számos díjat zsebelt be a szakmából és elismert zsűritagok biztosították a minőségi kiválasztást, illetve a színvonalat a TV2 számára.

Az első széria sikerét követte a második, majd újabb és újabb Megasztár szériák. A szakma kezdte rossz szemmel nézni a zenei sztárok gyártását. Ma is az a vélemény, hogy Magyarországnak nincs szüksége ennyi zenei előadóra. Túl kicsi a felvevő piac és még azok közül is elenyésző, aki hajlandó fizetni albumért vagy koncertjegyért!

Az első szériák zsűrije már nem akarta a nevét adni az újabb produkciókhoz és a TV2-nek másokkal kellett pótolni őket. Így kerülhetett ki például Presser Gábor a zsűriből és kerülhetett be Friderikusz Sándor.

Nagy hatással volt a Megasztárra a konkurens RTL Klub zenei tehetségkutatója az X-Faktor is! Egy sokkal lendületesebb, dinamikusabb műsort hozott ugyanazokra az alapokra építve, mint a Megasztár. A TV2 az ötödik szériájában meg is érezte, hogy milyen az, ha egy műsorsávba kerül az RTL X-Faktorával.

Liptai Claudia és Till Attila (Tilla)

Amikor kiderült, hogy ugyancsak egy időben indulna az X-Faktor 2 és a Megasztár 6, a TV2 vezetése inkább a halasztás mellett döntött. Persze az RTL nyeregben érezte magát és most igyekszik lefedni minden értékes (nyárt kivéve) hónapot a saját műsoraival a tizenéves korosztály számára. Tavasszal jön a Csillag Születik, majd az X-Faktor nagy valószínűséggel ősszel.

A TV2 számára a februári indulás maradt, ha konkurencia nélkül el akarta indítani a Megasztár 6-ot, melyre már tavaly összeszedte a jelentkezőket, akik azt várják, hogy mikor szól nekik a TV2 az indulásról.

Úgy tűnik, hogy februárban végre tényleg elindul a műsor és ezzel tér vissza a képernyőre Liptai Claudia is. A műsorvezető páros már többször bizonyított, így Tilla és Liptai Claudia jó párost alkothatnak a Megasztár 6-ban is. A plakátok már megjelentek az utcákon a műsorról, úgyhogy minden adott, hogy a Megasztár rajongók idén se maradjanak műsoruk nélkül!

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Tomozi zsuzsanna szerint:

  bocsi naem akartam írni

 2. Tomozi zsuzsanna szerint:

  szia még se akarok

 3. Tomozi zsuzsanna szerint:

  szia csak mega karom kérdez ni lehet még jen kezni

 4. marages szerint:

  bocs, kata, de szerintem te el vagy tévedve! 🙂 egyébként meg az a véleményem a szétválasztásról, hogy mindig kettőn áll a vásár.

 5. kata szerint:

  Claudia maradhatott volna ott ahol volt, szégyelheti magát, hogy mindig nős férfiakat választ szét a családjától.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: