Falusi Mariann anyukája rákos

Szörnyű betegség árnyékolja be a Megasztár 6 zsűri hölgytagjának, Falusi Mariannak az életét. Bár nem a Pa-Dö-Dő formációból ismert nagydumás Mariann beteg, hanem az ő édesanyja.

Mint tudjuk, a hölgyeknél kimondhatatlanul fontos, hogy bizonyos időközönként önvizsgálatot végezzenek. Az emlőrák korai felismerése nagyon sokszor életeket menthet. Csupán heti néhány perc, és máris tettünk valamit az egészségünkért.

Falusi Mariann anyukája is így tett.

Egy nap egy furcsa csomót talált a mellében, amivel azonnal orvoshoz is fordult. Elvégeztek rajta különböző vizsgálatokat, és megállapították, hogy a csomó nem más, mint daganat, ráadásul rosszindulatú. Mariann édesanyjának orvosa szerint nem volt idő a késlekedésre, azonnal meg kellett műteni, hogy a daganat ne tudjon továbbterjedni. A zenei tehetségkutató ítésze szerint a műtét jól sikerült, de még egyáltalán nem lélegezhetnek fel teljesen.

Falusi Mariann

Falusi Mariann - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mariann anyukájának utókezelésekre kell járnia, ami nagyon sokakat megvisel. De hála Istennek, az anyuka jól tűri ezeket a kezeléseket, sőt, még az étvágya is a régi. Ehhez persze nagymértékben hozzájárul az is, hogy példátlan összefogás alakult ki a barátok, ismerősök körében azért, hogy a Megasztár zsűritagjának édesanyját amiben csak lehet segítsék.

Az anyuka egyébként egy percig sem keseredett el. Mariann bevallása szerint teljes mértékben elfogadta a rá rótt nehézséget, bátran szembeszállt vele, és mindvégig megőrizte derűs és mosolygós mivoltát. De a Pa-Dö-Dő énekese szerint a rákot nem is lehet másként legyőzni, csak hittel és kitartással. Ezenkívül nagyon fontos még, hogy legyen a beteg mellett legalább egy ember, aki nem csak fizikai, hanem lelki támaszt is nyújt. Hiszen ha egyik pillanatról a másikra rázúdul egy ilyen súlyos teher az emberre, akkor nagyon sokan képesek ezalatt a teher alatt összeroppanni. Márpedig a rák – Mariann véleménye szerint – lelki, pszichikai eredetű. Ha nem is a jelenben, de a közelmúltban mindenképpen valami lelki megrázkódtatás kellett hogy érje az embert, és emiatt alakult ki nála ez a betegség.

A Megasztár 6 zsűri tagja kitart anyukája mellett, együtt küzdenek meg a kórral, mi pedig mihamarabbi sikeres, és teljes gyógyulást kívánunk Mariann édesanyjának!

Nézd meg a videót, ahol Falusi Mariann őszintén beszél édesanyja rákbetegségéről:

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: