Éva már biztosan párbajozik

A kiválasztás meglepte a lakókat, Balázs váratlanul bejelentkezett a Villába és közölte, hogy egymás szemébe kell mondaniuk, hogy kivel nem szeretnének tovább együtt lakni. A legtöbb jelet Éva kapta, így ő már biztosan párbajozni fog. A Törtetőnek kell majd kiválasztania azt az embert, akivel megvív a nézők kegyeiért.

Évát nem akarja a Villában látni Béci, Laci, Leonidasz, Gombi és a Villa legújabb lakói, Gina és Kristóf. A második legtöbb szavazatot Alekosz kapta, a lökdösődési incidens miatt Anikótól, illetve másik két lánytól, Zsuzsitól és Zsófitól. Giginek és Jerzynek éjszakánként együtt kellett aludniuk egy külön szobában, a szerelemszobában. A helyzet lehetőséget adott arra, hogy kiderítsék, mennyire vonzódnak egymáshoz. Béci a zárt ajtók mögül próbált hallgatózni, hogy ne történjen semmi húga és a Szépfiú között.

A lakók kollektív büntetést kaptak, ugyanis nem megfelelően használták a mikroportokat, illetve a tiltás ellenére többször is sugdolóztak. A büntetés kegyetlen volt: megvonták a meleg vizet a Villából.

A nézők Anikót némaságra ítélték. A lánynak tilos volt megszólalnia, mindent óhaját csak mutogatással adhatta a többiek tudtára, akiknek viszont minden kérését teljesíteniük kellett. Így történt meg, hogy Olivér megmosta Anikó fogát, Béci pedig kilakkozta a körmét. Ezentúl a nézők sms-eket írhatnak a luxusbörtönbe, így a lakók számára kiderülhet, hogy kiket kedvel a közönség és kik a legunszimpatikusabbak. Az első sms-ek már meg is érkeztek, illetve a villalakók is megkapták azokat.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Nonó szerint:

    HÁT EZ NEM VOLT IGAZSÁG!
    ÉVÁT NAGYON BÍROM!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: