2011. január 17. 17:29.

Éva A szombati párbaj végeredménye nem lepte meg a Villalakókat és valószínűleg a nézőket sem. A lakók által „szürke egérnek” mondott Ildi alul maradt a hol jókedvű, hol veszekedős Évával szemben. Alekosz és Szandika karjaiba omlott először a párbaj győztese, majd mindenki örömmel üdvözölte.

 Mint kiderült, az eredetileg Ildinek szurkoló Gigi és Laci is szívesebben látta viszont Évát, ugyanis Ildi kivívta ellenszenvüket.

A párbaj előtt Abba estet tartottak a lakók. Magukra öltötte szőke és barna parókákat és táncoltak a svéd csapat slágereire. Sokszor hangoztatta Alekosz és Éva, hogy ők egymás lelki társai. Olivér híva fel az Okostojás figyelmét, hogy az ember lelki társa általában egyelő a szerelmével. Alekosz együttalvásra invitálta Évát, amibe bele is egyezett a lány, azonban Olivér keresztbe húzta az Okostojás teveit, ugyanis a Vagány már előtte lefoglalta a Nyugiszobát. Olivér nem akarta átadni kettejüknek a különszobát, így Éva maradt Szandika mellett, Alekosz pedig teljesen elkenődött. Napok óta bomlóban van az Okostojás és a Vagány barátsága.

Olivér úgy érzi, hogy Alekosz felsőbbrendűnek képzeli magát, amit alátámaszt az alvásos incidens is, hiszen Alek nem kérte meg Olivért, hogy adja át nekik a szobát, hanem egyszerűen kijelentette, hogy elfoglalják a szobát és kész. Oli úgy gondolja, hogy ha Alekosz megy párbajozni, akkor őt fogja magával vinni. A nézők Jerzyt szavazták meg Ildi kampányfőnökévé, Alekosz pedig Éva szószólója lett. Mindkét fiúnak beszédet kellett tartania. Ildi nem hagyta békén Jerzyt, állandóan javítgatta és oktatta, hogy miképp beszéljen. Szegény Szépfiú frusztrálva állt ki a nagyvilág elé és beszéde sem sikerült valami fényesen. Ezzel szemben Alekosz ódákat zengett Éváról, aminek meg is lett az eredménye, hiszen Ő jött vissza győztesen. Természetesen, mint minden párbaj végén, most is buliztak a lakók és ünnepelték Évát. Éva öröme sem lehet teljes, ugyanis a szabállyal ellentétben a párbaj után odafutott szeretteihez és megölelte édesapját és megcsókolta kedvesét. A szabályszegésért büntetés vár a lányra.

Éva ismét győztesen tért vissza nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Verseny Ildi és Éva között

2011. január 14. 13:57.

Évivel párbajozik Ildi

2011. január 10. 18:07.

Olivér tért vissza a Villába

2011. január 3. 14:39.

Olivért küldik párbajozni a lakók

2010. december 28. 15:51.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=85 w=320 h=80 float=left]A nézői szavazás eredményeként riszaverseny volt a Való Világ villában. A szabály egyszerű volt: táncolni kellett, ...