Erdélyi Mónika új, saját műsorral

A Mónika Show egykori háziasszonya, Erdélyi Mónika visszatér a tévé képernyőjére. Igaz, nem régi csatornájához, az RTL Klubhoz, hanem az ATV-hez szerződik le.

Mónika most nem kibeszélő produkcióval rukkol elő, hanem komolyabb arcát mutatja meg és egészséggel, valamint életmóddal foglalkozó műsort fog vezetni.

Erdélyi Mónika másfél éve vett búcsút az RTL Klubtól, ahol egy évtizedig vezette kibeszélőshowját. Azóta nem szerepelt tévében, bár korábban felröppentek olyan hírek, hogy a TV2 feleségkereső realityjének lehet a háziasszonya, ám mégsem őt kérték fel. A műsorvezető nemrég beindította új vállalkozását: egy meditációs központot nyitott.

Most olyan hírek szivárogtak ki, hogy Mónika karrierje az ATV-n folytatódik. A csatorna hírigazgatója, Németh Szilárd megerősítette a hírt, miszerint nem kizárt, hogy a rajongók hamarosan újra láthatják a tévében Mónikát. Ám nem a Mónika Show folytatásáról van szó, hanem egy komolyabb, egészséggel és életmóddal foglalkozó műsorról.

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika új, saját műsort indít az ATV-n

Úgy tudni, hogy egy titkos mecénás ragaszkodott ahhoz, hogy ezt a műsort csak és kizárólag Erdélyi Mónika vezetheti. A tárgyalások jelenleg is zajlanak, minden bizonnyal heteken belül megszületik a megállapodás és kezdetét veheti a műsor – mondta az ATV hírigazgatója.

Erdélyi Mónika a tárgyalások lezárulásáig nem kíván nyilatkozni az új produkcióval kapcsolatban.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: