Erdei Zsoltot elhagyta a felesége, Arabella

A többszörös világbajnok ökölvívónak, Erdei Zsoltnak nem lesz túl jó Karácsonya idén, a felesége ugyanis elhagyta.

Bár karrierje meredeken ível felfelé a többszörös világbajnok bokszolónak, Erdeti Zsoltnak, akit az ország csak Madárként ismer, ám a magánélete romokban hever. Állást kapott a bokszszövetségtől, az edzőterme is szinte nyitásra készen van, megnyerte a perét a Universum Box-Promotion ellen, ráadásul jövőre akár újra ringbe is szállhatna. Ám fényesen ívelő karrierjét beárnyékolja a magánéleti problémája, felesége, Arabella ugyanis elhagyta a sportolót.

Madár egy ausztriai edzőtáborban ismerte meg feleségét, a spanyol származású Arabellát, még 2005-ben. Rá egy évvel született meg kisfia, Viktor. Az ökölvívó konzervatív embernek vallja magát, aki csak egyszer kíván megnősülni, és olyan lányt szeretne feleségének, akivel egy életen át együtt tud majd lenni. Ám sajnos két éve már súlyos gondok vannak az Erdei családban.

Erdei Zsolt felesége, Arabella elment, most egy budapesti albérletben él

Erdei Zsolt felesége, Arabella elment, most egy budapesti albérletben él

A meccsek és a felkészülések miatt sok időt kellett Madárnak távol tölteni a családjától, ami nem tett jót a kapcsolatuknak. A bokszoló elmondta, Arabella valóban elment, és a nő egy budapesti albérletbe költözött egy hónappal ezelőtt. Egy ideig most külön élnek, aztán majd meglátják, mit hoz a jövő. A világbajnok ennél többet nem kívánt nyilatkozni. A kisfiú, Viktor jelenleg egy hétig édesanyjánál, egy hétig édesapjánál tartózkodik.

Hiába nyert az egykori klubja ellen indított perben mindegy 94,5 millió forintnak megfelelő eurót. A klub csődbe ment, így valószínű ebből a pénzből egy fillért sem fog látni soha, de az erkölcsi győzelem sem tölti el mámorosan most, hogy a feleségével különváltak útjaik.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: