Eltűnt Lázok Szimonetta!

Június 27-én veszett nyoma a dúsgazdag eleki családból származó Lázok Szimonettának. Az aggódó szülők úgy sejtik, lányuk barátjának – aki szintén köddé vált – is köze van az eltűnéshez – írja a Blikk.

A 18 éves Lázok Szimonetta június 27-én, csütörtökön tűnt el, mikor érettségi bizonyítványát kellett volna átvennie az iskolában. Édesanyja, édesapja hiába próbálta telefonon utolérni, nem vette fel a készüléket és vele egyidős barátja, Alfréd is köddé vált – értesült a Blikk.

Az aggódó szülőknek egyelőre esélyük sincs a fiatalok nyomára akadni, ugyanis Szimonetta a kocsijában hagyta a mobilját és személyes iratait, a fiú pedig még eltűnése előtt eladta a telefonját, így a rendőrök nem tudják bemérni. Alfréd szülei semmit sem tudnak fiúkról.

A bulvárlap szerint a lány tehetős családja nem hiszi, hogy egyszerű lányszöktetés történt volna, ugyanis soha nem tiltották Szimonettát a barátjától, sőt segítették: munkát szereztek neki és alkalmanként anyagilag is támogatták.

Lázok Szimonetta

Szimonetta eltűnéséhez a szülők szerint barátjának is köze van

A szülők, akik a napok múlásával a legrosszabbtól tartanak, úgy gondolják, hogy Alfréd csalta el lányukat, ugyanis az utóbbi időben elég viharossá vált a kapcsolatuk: Szimonettának egy másik fiú is csapni kezdte a szelet, amit a barátja nem nézett jó szemmel.

A fiú édesanyja szerint Alfréd egy ujjal sem nyúlna Szimonettához.

Lázok Szimonetta eltűnésének ügyében már a rendőrök is megmozdultak, uniós körözést adtak ki.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: