Eltitkolt botrány a Villában – VV Vera köpködött!

Nem ez az első ilyen botrányos eset a Való Világ műsorában, hiszen a nézők jól emlékezhetnek a negyedik széria megbotránkoztató eseményeire, melyben kizárással büntették meg az erőszakosan viselkedő játékost, míg egy másik szereplőt perbe fogtak, mert az becsületébe gázolt egy másik villa társának.

A hasonlóan hirtelen haragú VV Vera szintén elvesztette önkontrollját, és mint korábban Éva, szó szerint leköpte egyik villatársát, Attilát, megsértve annak becsületét. Nem csoda, hogy ez a kényes jelenet nem került az RTL Klub adásába, melyet minden bizonnyal büntetéssel sújtott volna az ORTT, ha kiderül. A kíváncsi nézők egy internetes videóból értesülhettek erről, hogyan is durvulhatott így el a viszony Attila és Vera között.

Olyan retkes a párnád, mint egy hajléktalannak az utcán. Igénytelen vagy, olyanok az alsóneműid is” – fakadt ki Attila, mire Vera velősen csak ennyit szólt:

Egészségedre!” – és  minden indoklás nélkül leköpte, majd meglocsolta Attila fejét egy kis pohár rövid itallal is.

VV AttilaAttila a hirtelen reakciótól megdöbbenve először csak a vodkával történt leöntésre lett figyelmes, azonban villalakó társai felvilágosították a pontos történtekről. Egyik ismerőse szerint, ha Attila teljes tudatában lett volna a történteknek, nem maradt volna megtorlás nélkül VV Vera viselkedése.

Bár az elmondások szerint Attila erős önkontrollal rendelkezik, viszont ha ilyen mélyen belegázolnak a becsületébe, emellett ő sem tud elmenni. Attila hajlamos a szemet szemért elv követésére és ismerőse szerint, ha észlelte volna, hogy leköpik, egészen biztosan revansot vett volna, mondta el véleményét az ismerős, aki szerint egyáltalán nem normális, hogy a villalakók az egymás közti konfliktust és a stresszt ilyen, nem kulturált viselkedési formákkal képesek csak levezetni.

Varga Rita, a Való Világ főszerkesztője a következő képen kommentálta a történteket:

Csak azokat az összezördüléseket szoktuk bevágni az összefoglalóba, amiről másnap beszélnek is a villalakók. Mivel a jelenet nem okozott különösebb fennakadást Attila életében, nem foglalkoztunk vele.

Mindenesetre elgondolkodtató a tény, hogy a műsor szerkesztői miért nem szerveznek a villalakók számára konfliktus kezelési tréninget megelőzve az ilyen kirohanásokat, megoldás lehetne a stressz csökkentésére a jóga óra, a reiki , vagy a tai chi gyakorlása is, mely feldobhatná az unalmas hétköznapokat.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. NANA szerint:

    Szia Krisztike! A VV.6-ot még nem véleményezheted,mert nem volt!A játékosok nem a szerencse és a jósors okán kerültek be,ébresztőt!Láss a dolgok mögé is!A többségük őszinte,a saját értékrendje és jelleme szerint cselekedett vagy reagált,ettől volt érdekes az elzárt világuk!Vera “összeomlása” egyenesen arányos volt a körülötte kirajzolódó helyzet felismerésével,azaz érezte elhiteltelenedését, megérezte ATTILA erejét és pozícióját a játkéban /a nyerő ember/! Nekem a VV.4. emberibb és szerethetőbb volt,bár Alekosz nagy kérdőjel volt és itt nem a testtartására gondoltam!/ ? / Az Ő fel-ki/emelése majd a VV. utáni magán mélyrepülése jó lett tanulságul és elrettentő példának! A szereplése vitathatatlan,de csak annyira mint a többi játékosé! Míg Alekoszt,kívülről végig , belülről féltávig , Attilát csak belülről segítette a CT.BT.! Ez realyti hosszútávú taktikai és jellemábrázoló játék! Az őszintétlenség,a megjátszás,a takargatás elhiteltelenedést eredményez,így járt Vera! Amiért mégis tovább bentartották az a “mindent a nézettségért” parancsolat!/Jól előkészítve!/ Ha nem álszentségre építette volna a stratégiáját és megfelelő szövetségest szerez ellenségek gyűjtése helyett,esélyes lehetett volna első nőként győzni a csatornán!/Ez rajtuk nem múlott, már annyi szó érte a ház elejét!/Amúgy csak a magam nevében,… nem irigylem Attilát sem és mást sem, szórakoztatott a műsor ezért néztem ,sőt több karaktert is kedveltem! Ezért is tartotom a kevesek közé,ami nekem nem baj… de neked viszont: Szép éjszakát KRISZTIKE! NANA

  2. Krisztike szerint:

    Attila megerdemelte hogy megnyerte a valovilag 6-dik szerilyalyat. Ó volt talan a leg normalisabb az egesz eddigi valovilag szerilyalyabban ö öszinte es igaz ember volt mindvegig nincsenek titkaji és nem jatsza meg magat nem ugy mint a egyesek. Taktikajat sok ember megirigyelhetne ez az amiert az enberek szeretik és tisztelik attilat.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: