Elsöprő sikert aratott az Attraction a Britain’s Got Talentben

A magyar Attraction látványszínház csapat elsöprő sikert aratott az angol Britain’s Got Talent című műsorban, ahol anno Susan Boyle-t is felfedezték. Állva, vastapssal fogadták a magyar csapatot az angolok.

Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz egykori tagja megalapította az Attraction nevű látványszínházat, és a csapat meg sem állt egészen Angliáig, hogy bemutathassa a nagyvilágnak a csapat a produkcióját. Az elején szkeptikusan fogadták a magyar tánccsoportot a zsűritagok, amikor meghallották, hogy egészen Magyarországról érkeztek hozzájuk, de a végén tátott szájjal figyelték a fantasztikus táncos produkciót. Szűcs néhány évvel ezelőtt alapította a tánciskoláját, majd 2004-ben nőtték ki magukat látványszínházzá.

Az Attraction egy olyan látványszínház, ahol árnyjátékkal, speciális effektekkel tarkítva mutatnak be lélegzetelállító produkciókat. A Britain’s Got Talentben bemutatott táncuk egy szomorkás, szerelmes történet. Többeket megríkatott a produkció a közönség soraiban, a zsűri sokáig szólni sem tudott, annyira meglepték őket a látottak.

Az Attraction produkciója a Britain’s Got Talent tehetségkutatóban:

Szűcs Zoltán elmondta a videóban, hogy azért jelentkezett a csapat, hogy nemzetközi ismertségre tehessen szert, és a Britain’s Got Talent az egyik legnagyobb tehetségkutató műsor a világon, így egyértelmű volt, hogy oda jelentkeznek. Az élet furcsa fintora, hogy az Attraction már próbálkozott a magyar Csillag születikben és a német változatában, de nem értek el jelentős eredményt. A Britain’s Got Talentben mindenki állva, ki tátott szájjal, ki sírva tapsolta meg az táncegyüttes produkcióját. A tánccsoport négy igennel jutott tovább a következő fordulóba, és reméljük, hogy komoly sikereket fognak elérni az elkövetkezendőben.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. MAMA szerint:

    Gratulálok!Ügyesek voltatok!mama

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: