Elmarad Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvője

Nagyon úgy fest a dolog, hogy füstbe mentek Palácsik Tímea és Andy Vajna esküvői tervei, írja a Blikk. A 68 éves Vajna már több fiatal modell-színész hölggyel randevúzott az elmúlt évek során, de egyikkel sem fűzte szorosabbra a kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy a nála 38 évvel fiatalabb Palácsik Tímeával sem lesz ez másképpen.

Lehetséges, hogy Andy Vajna meggondolta magát az esküvőjével kapcsolatban, és mégsem hajlandó feleségül venni a PR szakmában és modellként is dolgozó Palácsik Tímeát, akivel két és fél évvel ezelőtt ismerkedett meg. A pár bár 2010 óta együtt van, sosem látták még őket sem csókolózni, sem ölelkezni, ami mindenesetre furcsa. Egy nevét elhallgató ismerős azt állítja, hogy ahogy májusban sem volt lagzi, úgy augusztusban sem lesz, még senki nem kapott meghívót a ceremóniára.

Vajna 2013 tavaszán kérte meg Tímea kezét, úgy tűnt, komolyak a szándékai, ugyanis eddig egyik fiatal barátnőjét sem jegyezte el. Azt rebesgették, hogy az esküvő nyár elején lesz, méghozzá a tengerentúlon, ám ez nem fog megtörténni.

Az ismerős azt állítja, két oka lehet, hogy Andy még nem vette el a menyasszonyát. Az egyik ok a kormánybiztosi megbízatás, Vajna nem szeretné politikai közszereplővé tenni Timit. A másik ok pedig az, hogy Tímea nem az az otthonülős típus, és kedvese nem mindig tud elmenni vele szórakozni, hiszen akkor a lesifotók tönkre tehetnék a kapcsolatukat. Az informátor azt is hozzátette, baráti berkekben nyílt titok, hogy Andy a kormánybiztosi pozíció miatt halogatja az esküvőt.

Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak

Elmarad Palácsik Tímea és Andy Vajna lagzija?

Andy Vajna nemsokára 69 éves lesz, ha komolyan gondolja a házasságot, akkor itt az ideje lépnie. Hogy mikor lesz az új időpont, lesz-e egyáltalán, azt még egyelőre nem lehet tudni. A Blikk szerette volna megszólaltatni a párt, de nem kívántak reagálni a híresztelésekre.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: