Elköltöztették Damu Rolandot a cellatársától

Damu Rolandot néhány hónappal ezelőtt 4 és fél éves börtönbüntetésre ítélték barátnője megerőszakolásáért. Eddig úgy hírlett, megvan egymás mellett a két cellatárs, most azonban megromlott közöttük a viszony, és elköltöztették Damut.

Körülbelül másfél hónappal ezelőtt tett egy nyilatkozatot a színész a Blikknek, úgy tűnik, emiatt került sor a kenyértörésre Tiborral. Damu akkor többek között a mindennapi életéről beszélt, hogy milyen jól megosztják egymás között a teendőket.

A színész akkor azt nyilatkozta, nagyon jó megvan rabtársával, ő még a kenyéradagját is odaadja, és ezért a cellatárs különböző szívességeket tesz meg neki. Damu elárulta, hogy Tibor például cigarettát készít neki dohányból, mert ő nem szereti csinálni, cserébe viszont megkapja cellatársa napi kenyéradagját.

Emiatt a nyilatkozat miatt borult ki Tibor, aki úgy érezte, “csicskaként” festette őt le az interjú.

Damu Roland

Damu Roland: elköltöztették a cellatársától

Damu ügyvédje, Ruttner György is megerősítette azt, hogy emiatt a nyilatkozat miatt romlott meg a két elítélt viszonya. Jobbnak látták, ha különválasztják a párost, mielőtt még tettlegességig is fajulnának kettejük között a dolgok. Az ügyvéd megpróbálta megmagyarázni a helyzetet. Megerősítette, hogy ügyfelét elköltöztették egy másik cellába, mert Tibor kiborult az őt illető jelzők miatt.

Az ügyvéd kiemelte, Damunak egyáltalán nem állt szándékában megsérteni rabtársát, éppen ellenkezőleg, a baráti gesztusokat igyekezett hangsúlyozni és az egymás segítését. Elmondta, hogy a színész mély szegénységben nőtt fel, emiatt úgy érzi, bűn kidobni mindenféle ételt.

Önzetlenségből, baráti gesztusból adta oda napi kenyéradagját Tibornak, és soha semmit nem kért ennek fejében. Ruttner elmondta, hogy szinte mindennap kap levelet Damutól, aki nagyon reménykedik abban, hogy szabadlábra helyezik.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: