Eljegyzés: Király L. Norbi esküvőre készül

Míg augusztus elején visszhangzott a sajtó az X-faktor első évadának döntőse és barátnője szakításától, a napokban szárnyra kapott híresztelések szerint Király L. Norbert hamarosan oltár elé vezeti újdonsült kedvesét. Kezdetben igyekezte a lányt megóvni a nyilvánosságtól, míg egy kellemes szeptember végi délutánon lencsevégre nem kapta a turbékoló párt a Bors napilap egy munkatársa. A lepel így hát lehullott,

s egyre több információmorzsát hullattak el az ifjú tehetség új párjáról: a 19 esztendős hölgyeményt Nikinek hívják, és egy benzinkúton dolgozik.

Korábban Norbi elmondta, szerinte őszinte szerelem csak egy adódik az ember életében, aki élete hátralévő részében igaz társa lesz, jóban-rosszban. Ő mindezt Nikiben találta meg, így vele szeretné leélni az életét.

Király L. Norbert eljegyezte párját, Nikit..

A nagy szavak mellé tettek is társultak, lévén, hogy az érc torkú énekes gyűrűt húzott a leányzó ujjára. S noha a románc csupán alig hat hete tart, a fiatalok szülei áldásukat adták a frigyre.

“Jövő nyáron házasodnánk össze, kisebb esküvőt szeretnénk, csak hatvan-hetven fővel, a család és a barátok részvételével. Gyerekre még nem gondolunk, az még várhat.” – Nyilatkozta a Borsnak a menyasszony.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: