2011. október 19. 14:23.

Király L. Norbi Míg augusztus elején visszhangzott a sajtó az X-faktor első évadának döntőse és barátnője szakításától, a napokban szárnyra kapott híresztelések szerint Király L. Norbert hamarosan oltár elé vezeti újdonsült kedvesét. Kezdetben igyekezte a lányt megóvni a nyilvánosságtól, míg egy kellemes szeptember végi délutánon lencsevégre nem kapta a turbékoló párt a Bors napilap egy munkatársa. A lepel így hát lehullott,

s egyre több információmorzsát hullattak el az ifjú tehetség új párjáról: a 19 esztendős hölgyeményt Nikinek hívják, és egy benzinkúton dolgozik.

Korábban Norbi elmondta, szerinte őszinte szerelem csak egy adódik az ember életében, aki élete hátralévő részében igaz társa lesz, jóban-rosszban. Ő mindezt Nikiben találta meg, így vele szeretné leélni az életét.

Norbi eljegyezte Nikit - Esküvő lesz

Király L. Norbert eljegyezte párját, Nikit..

A nagy szavak mellé tettek is társultak, lévén, hogy az érc torkú énekes gyűrűt húzott a leányzó ujjára. S noha a románc csupán alig hat hete tart, a fiatalok szülei áldásukat adták a frigyre.

“Jövő nyáron házasodnánk össze, kisebb esküvőt szeretnénk, csak hatvan-hetven fővel, a család és a barátok részvételével. Gyerekre még nem gondolunk, az még várhat.” – Nyilatkozta a Borsnak a menyasszony.

Eljegyzés: Király L. Norbi esküvőre készül nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Király L. Norbi és Niki

Apa lesz Király L. Norbi

2012. február 24. 14:10.

Király L. Norbi ismét az Xfaktorban!

2011. augusztus 22. 15:17.

Király L. Norbi ballépése

2010. november 17. 11:15.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=132 w=100 h=240 float=left]Míg a Hajdú iker-lányoknak nem csak külsőjük, hanem ambícióik is azonosak, Demes Tamás és iker-bátyja, Balázs ...