El lehet még adni a tévét?

Ma az internet és a gyors elérés korszakát éljük, ezt senki nem vitatja. A televíziós társaságokat komoly probléma elé állítja az internet ténye, és az, hogy ne engedje el a nézőit. Miért nézzük a tévét?

Az elsődleges szempont a kényelem. Elég egyszerűen leülni a fotelba vagy leheveredni a kanapéra, nyúlni a távirányítóért, és már nézhetjük is azt, amit a tévében sugároznak. Egyszerű, kényelmes, gondolkodni és kattintgatni sem feltétlenül kell. Akik gondolkodás nélküli kikapcsolódásra vágynak egy nehéz nap után, azoknak ideális szórakozást nyújt.

A napi sorozatok szerelmesei biztosan be fogják kapcsolni a tévét a megadott időpontban. Ez főleg az olyan sorozatoknál jellemző, ahol nem lehet letölteni előre az epizódot, mert még sehol sem adták le. Külföldi sorozatoknál jó esély van arra, hogy a rajongók nem tudnak várni, és inkább letöltik eredeti nyelven vagy felirattal, mint hogy várjanak.

A beszélgetős műsorok java része nem kerül fel a netre, ezért szemfülesnek kell lenni, ha el akarunk csípni valamit. A különböző kvízjátékok, saját gyártású műsorok, élőben mutatott tehetségkutatók és valóságshowk is nagy nézettséggel mennek a kereskedelmi tévécsatornákon. Ennek oka az, hogy általában főműsoridőben, az esti sávban mutatják be őket, és még a sok reklám ellenére is rengeteg ember érdeklődését felkeltik, hiszen nem akarnak lemaradni róluk.

Panasonic távirányító: taviranyitok.org

Panasonic távirányító: taviranyitok.org

Természetesen szinte minden műsort meg lehet már találni a világhálón, a tévécsatornák is tisztában vannak ezzel, ezért saját videótáruk is van, ahol előbb-utóbb az is megnézheti a műsort, aki lemaradt az élő adásról.

Főként az idősebb korosztály kedvelt időtöltése a televíziózás. Bár egyre többen hanyagolják, és a világhálóhoz fordulnak, ahonnan minden sokkal gyorsabban elérhető, valószínűleg még hosszú évekig lesz létjogosultsága, hála a változatos, nem a filmekre és sorozatokra épülő tartalmaknak. A legtöbb ember ezekért a műsorokért ragad távirányítót, és szögezi le magát a tévé elé.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: