Égő VV Christofel új klipje, a Vallomás

A Való Világból ismert Christofel nem adja fel a karrierépítést, augusztus 28-án megjelent vadi új klipje, ami úgy tűnik a Youtube-on lévő like-ok és dislike-ok, valamint a kommentek alapján, hogy egyáltalán nem népszerű.

A Vallomás címre hallgató dal nem az első, amit Christofel és csapata készített. Az új darabot egy nap alatt több, mint 50 ezren nézték meg, még a 300-at sem éri el a like-olók száma, ellenben több, mint 7700 embernek nem tetszik.

Több, mint 1900 komment érkezett a videóhoz, jobbára lehúzó kritikák, rengeteget kellett moderálni is.

Tavasszal már az első klipje, a Kubai ritmus sem aratott túl nagy sikert annak ellenére, hogy több, mint 1 millió 900 ezren nézték meg, a tetszik – nem tetszikek aránya itt is elég gáz. Ennek ellenére Christofel úgy döntött, nem adja fel zenei karrierjét, és új dalba kezd, amelyben ezúttal Csutorás Bánk és VV Leonidasz is közreműködik, de sem a dal, sem a fogadtatás nem pozitív.

VV Christofel – Vallomás

Christofel egyébként a nyáron is a figyelem középpontjába került, mert szteroidok segítségével akarta j formába lendíteni magát, mert úgy érzi, szálkás izomzattal nagyobb esélye van befutni. A Borsnak adott interjújában azt mondta, az első injekciót egy ismerőse, a többit pedig saját maga fogja beadni. Úgy tűnik, Christofel nem volt tisztában azzal, hogy ez egy illegális cselekvés, így könnyen a rendőrség kopogtathatott volna az ajtaján. Ráadásul egy maori tetoválást varratott a kubai macsó a vállára a nyár folyamán, és úgy döntött, a jó idő végéig csak atlétában fog mutatkozni, hogy minden lány megcsodálhassa a tetkót.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: