Éden Tamás majdnem belehalt egy skorpió marásába

Festői környezet, kellemes szellő, meleg napok, forró éjszakák… Az Éden Hotel játékosai – még ha néhányan csak rövid ideig is élvezhetik  mindezeket – mosollyal arcukon emlékeznek vissza az ott töltött időre, kivéve egyet.

Éden Tamás első csábítóként érkezett az Édenbe, elegáns belépővel: rögtön küldetéssel indított, melyet sikeresen teljesített is. Az első hotelben töltött éjszakája után randira mehetett – amiért a többiek irigykedtek rá. Akkor már azonban kevésbé, mikor egyik este rejtekéből előbújó skorpió marta meg a 26 éves zenész csuklóját. A fiú eleinte darázs-, vagy pókfélére gyanakodott, később tudatosult csak benne, hogy az arrafelé fellelhető legmérgesebb skorpió mérge került szervezetébe. Nagy ijedtségében a társai tanácsára kiszívta a sebből a mérget – akkor még fel sem merült benne, hogy ezen cselekedete akár az életébe is kerülhet.

Éden Tamás

Éden Tamás: megmarta egy skorpió, komoly életveszélybe került

A támadást követően egyre rosszabbul érezte magát. Lezsibbadt, majd lebénult a szája, rövid idő után nem kapott rendesen levegőt, lassacskán pedig a zsibbadás szétáramlott az egész testében. Kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy a csuklójából kiszívott méreg marja a nyelőcsövét és a légzőszerveit.

Az ellenszérum folyamatosan hánytatott, percenként csak kétszer tudtam levegőt venni, az ájulás kerülgetett a halálfélelemtől. Az első egy órában megfordult a fejemben, hogy itt a vég. A lélegeztetőgép szóba sem jöhetett, mert telehánytam volna. Az orvos azt mondta, csak úgy úszhatom meg, ha megnyugszom. Ő tartotta bennem a lelket, neki köszönhetem, hogy megmaradtam. Infúziókezelés után visszatérhettem a hotelbe, de ez a halálközeli élmény rányomta a bélyegét a további ténykedésemre a műsorban.” – Mondta el Tamás a szerencsétlen esetről a Bors napilapnak.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: