2012. május 9. 14:02.

Igen durva jelenet történt az Éden Hotel háza táján, amikor Éden Máté olyan sok alkoholt fogyasztott, hogy teljesen elvesztette saját maga felett a koordinációt.

És ez még nem minden!

A részeg ember nehezen megy, ezért könnyen el tud esni. Az azonban már veszélyes, amikor egy magaslatról esik le – mint ahogyan Máté is tette -, mielőtt belevágja a betonba a hátát és a fejét is. A végeredmény egy durva esés, keményen a betonba csapódás, majd onnan le a mélybe, bele a bokrok közé.

Majd, amikor a társai bekísérték a szobájába, úgy megindult a lépcsőn lefelé, ha nincs lent előtte valaki, akkor nekicsapódik fejjel a betonnak úgy, hogy akár az életébe is kerülhetett volna.

Éden Máté életveszélyesen elesett – Videó

Az alkohol mámorában nekiált vizelni a székesfehérvári srác, de közben elájult úgy, hogy egy életveszélyes esés lett a vége. Szintén nem józan társai ezért gyorsan bekísérték a szobájában, ahol csaknem mégegyszer esett egy nagyott a lépcsőn lefelé, ami életveszélyesebb lett már volna.

Éden Máté

Éden Máté: ha nem figyelnek rá társai, nagy baja esett volna

Éden Máté részegen vizelése és félelmetes esése (videó) nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Éden Edina és Éden Máté

Tart az Éden Hotel 3 casting-ja

2012. július 9. 14:47.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
indiretta

2012. Május 5. Csillag Születik 2012. - 3. Döntő, harmadik élő adás, ketten kiestek. A csillag születik döntője meglehetősen gyorsan ...