Éden Krisztián nem tért haza Mexikóból

Miután Niki kiesett az Éden Hotel második szériájából, Krisztián lelkében hirtelen nagy űr támadt. A fiú hamar ráébredt, hogy többet érzett a lány iránt, mint azt gondolta.

Jóllehet, ez a mozzanat is közrejátszott abban, hogy a tizenkilenc éves srác a játék végeztével nem tért haza Magyarországra, hanem Florida felé vette az irányt – és azóta is ott éli mindennapjait.

Idehaza Krisztián családja jól menő boltjában dolgozott autószerelőként. Hogy miért nem tért vissza kicsiny országunkba, a Bors napilap munkatársait nem hagyta nyugodni, így felkutatták a fiatalt, aki a következőképpen indokolta döntését: “Azóta is Floridában vagyok, az amerikai álmot próbálom megvalósítani. Édesapámmal régi vágyunk volt, hogy az USA-ban alapítsunk céget, és amerikai autókkal foglalkozhassunk idekint. Ezen ügyködöm éppen. Ez most még félig nyaralás, de közben folyamatosan keresem a lehetőségeket.”

Éden Krisztián

Éden Krisztián: Floridában próbál saját céget alapítani

Az Éden Hotel forgatásán megismert, és a játék során párjául választott Nikivel való viszonyát boncolandó kérdésekre adott válaszaiból egyértelműen kiderül, hogy bár eleinte az fájt neki a legjobban, hogy nem tudott elbúcsúzni a lánytól, ahhoz képest hideg zuhanyként érte őt a felismerés: Niki milyen mesteri szinten képes volt megvezetni őt.

Krisztián tudomására hozták ugyanis, hogy a lány nem szingliként érkezett a hotelbe. Párja otthonról szurkolt neki, hogy minél tovább bent maradjon, és végül megnyerje a játékot. A fiú úgy érzi, sikerült túl tennie magát Niki iránt érzett erős kötődésén. Mióta a plasztikcica kiesett a játékból, azóta nem is találkozott a két fiatal – ami érthető, hiszen a vérző szív számára a legjobb gyógyír ugyebár az idő. S ugyanakkor ezen gondolat mentén elindulva, az sem kizárt, hogy a csalódásnak is szerepe volt abban, hogy a fiú egyedül vágott neki az ismeretlen nagyvilágnak.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: