Éden hotel – Tomi érkezése és testről evés

Éden Tomi és Éden Tamás druszák lettek, ám a két szereplő teljesen más karakter, ez hamar ki is derült. Az új fiú érkezése után az esti órákban forró lett hangulat.

Figyelem, esti testről evés, fogyókúrázóknak is!

Viszonylag hamar beköltözött az új játékos a hotelbe, azaz Éden Tomi. Feladata, hogy a lányokhoz minél közelebb kerüljön, bár ha jobban belegondolunk ebben a játékban melyik fiúnak nem az az érdeke? Éden Anikónak egyébként bejön a srác, mind külsőre, mind pedig belsőre, aki nem mellesleg az építőiparban ténykedik. A fiúról a többieknek már megoszlott a véleménye, volt aki inkább titulálta kissé butának, de például Edina szerint intelligens egy fiú ez a Tomi.

A beérkezés után nem sokkal feladatot is kapott, persze nem azt, hogy kapálja fel az őserdőt, hanem hogy vigyen el három lányt randizni. A fiúnak gyorsan kellett választania, így Anikót, Edinát, és Nikit vitte el magával a mexikói utcák kacskaringós világába, ahol egy nagyot fagyiztak, együtt négyen. Nos, ez már biztosan megy Tominak, a lányok fagyiztatásában verhetetlen volt.

Éden Tomi

Éden Tomi: megérkezett a legújabb versenyző, 3 lányt el is vitt magával

Tomi amúgy szimpatikusnak tartja a többieket, de benne is felmerült némi kétely, mint a szintén újdonsült lakóban Enricoban, hogy talán ez a fajta szeretet nem biztos, hogy az őszinteségből fakad.

Nyugisan telt ez a nap is, semmi hőzöngés, semmi olyan, amiért például Petit már kizárták. Ezért a fiúk és lányok hada feladatul kapták az egymás testéről való evést, természetesen teljesen koedukált módon felosztva a tálca és az evő szerepét. Ennek ellenére, és a fiúk meglepődésére egymás után húztak a fiúk, ami annyit jelent, hogy egy bekötött szemű borostás férfiú ette a gyümölcsszeleteket egy másik fiú éppen szőrős vagy nem szőrős mellkasáról, vagy éppen az ágyék tájékáról. A lányok persze ennek örültek, lehet akkora izgalmat jelentett ez nekik, mint a férfiaknak az, ha az egyik nő közeledik ajkával egy másik nő testéhez. Nos, a srácoknak ez már nem annyira volt enynire izgató, már-már megszívatva érezték magukat.

Úgy tűnik, hogy ebben a szériában nem szerepelnek oly bevállalós fiúk, mint az első szériában, de ez ugye kinek öröme, kinek kevésbé, ízlése válogatja. Persze a megbotránkoztatóbb része ez volt a testről evésnek, de azért előfordult természetesen, hogy fiú-lány párok alakultak, aminek a tesztoszteronnal teli hímek talán egy picivel jobban örültek.

Éden Hotel, 14. adás: testről evés

Éden Hotel, 14. adás: testről evés (foto: edenhotel.hu)

Anikó a feladat előtt újból kijelentette, hogy utálja, ha a testéhez érnek, a kérdés csupán az, nem-e volt esetleg tudatában a lány játékra való jelentkezéskor, hogy bizony inkább sűrűbben, mint ritkábban fognak ilyen esetek előfordulni, dehogynem, ez csak affektálás.

Az est záróakkordjaként természetesen elmaradhatatlan egymás vegzálása. Így történhetett meg az is, hogy Noémi és Tamás egymásnak estek a kommunikáció eszközeivel. Amikor még a fiú és a lány békésen megvolt a szobában, Noémi viccesen megjegyezte, hogy lerúgja-e a fejét Tamásnak , majd kijavította a “lerúgcsizzam-e a fejedet” mondatra. Erre Tamás ugrott és a düh oly vörös árnyával, fékezhetetlenül az agyában leribancozta a vörös leányzót.

Nem hiába adnak nekik feladatokat, ha nincs mivel foglalkozniuk, kikezdik egymást, mint a savas eső a mészkő sziklát.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. ancsa szerint:

    Bocs előbb nem jó nevet irtam,Tomit szeretem volna, szerintem ő nem a csapatba valló. Akit ellőbb irtam azt ha jól tudom ő akit ki zártak a játékból,a sorozatos játékszabály megszegése miatt és egyben Noémis jelző miatt is. A szabály az szabály és mindenkinek szol!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: