Éden Hotel 2 – Tomi távozott

A heti utolsó adás egyetlen jelentősebb eseménye a párválasztó ceremónia volt, ahol a nagy reményekkel nekiinduló Tomi esett ki.

Konkrétabb esemény nélkül zajlott a heti utolsó adás, így még egymás vérszívása sem volt akkora téma, inkább koncentráltak az esti párválasztó ceremóniára, ahol Omár védettként indult. Omár egyébként rendkívül jól játszotta a beépüléshez szükséges korábbi szerepét, a hotel lakói csont nélkül bevették alakítását, így megérdemelten lehet védett.

Niki egyébként megfogadta, hogy bosszút áll Anikón, amiért kiejtette pasiját még egy elmúlt ceremónia alkalmával. Ebben az adásban most nem lesz erre lehetőségre, de jól látszanak az erővonalak, hogy ki kit dobna ki és ki kivel van.

Éden Tomi

Éden Tomi: kiesett az éden hotel 20. adásából

Nos, az esti párválasztón nem tétováztak a játékosok és a következő eredmények születtek: Levente Anikót, Omár és Tomi Petrát, Máté természetesen Edinát, Pít Noémit, Krisztián Nikit választotta.

Omár védettsége miatt maga döntheti el, hogy ki maradjon játékban, így a döntése szerint Tominak kell távoznia a játékból.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: