Éden Hotel 2 összefoglaló – Március 19. Hétfő

A Mexikói “kalandtúra” eheti első epizódjából megismerhettük Alexát az új játékost, aki egy újabb szöszi a házban. Kíra vajon megtépi vagy megszereti szőke riválisát?

Peti kiesik az Éden Hotel 2-ből? A kérdések megválaszolása előtt kezdjük egy kis körképpel, a fiúk a szokásos társalgásuk során az új játékostársukról találgatnak és nagyon szeretnék ha egy lány érkezne ezúttal, ez mondjuk nem meglepő a fiúk részéről.

Éden Noémi az ő elmondása szerint “behány” Éden Pít nyálas viselkedésétől, aki ilyenkor úgy viselkedik – a lány elmondása szerint -, mint aki részeg. Éden Kíra nagyon örülne, ha egy csaj jönne be, mert Éden Peti “mauglis” viselkedésének amúgy is jót tenne egy új lány, gondolva itt a fiú jelenlegi szexuális feszültségére, amit Kírán próbált volna levezetni, Kíra legnagyobb bánatára.

Körképünk azonban itt még nem ér véget, ugyanis Éden Máté ameddig tud, Éden Edinával marad, ezt ő maga jelentette ki, tehát úgy tűnik reped a tojás burka, de még egyben van, ameddig kell.

Éden Alexa beköltözött

Éden Alexa beköltözött

Az új lány érkezését mindenki jól viselte, a fiúk feladatul kapták, hogy puszilják meg Éden Alexa arcát, nyakát, ezzel üdvözölve őt. A fiúk egy kis gonosz csapatot alkotva persze egyből a mélyvízbe dobták, szó szerint, ugyanis a kettes számú szőkeség ruhástól a vízben élvezhette első perceit a műsorban. Alexa ezt az akadályt nagyon jól vette, és ahogy mondta, már amúgy is szerette volna kipróbálni a medencét, hát persze, mi mást is mondhatna. : )

A lányok is nagyon kedvesek voltak az új jövevénnyel, Alexa szerint már túlságosan is. Persze ezt a szokásos kétszínű álca mögé bújtatva, már ami egyeseket illeti. Kíra hatalmas egojával kijelentette, hogy csodálkozik, hogy nem egy szebb lányt küldtek be nála, és így megmaradt a szöszi rangsor első számú helyén. Alexának természetesen ezt nem így tálalta az egyes számú ciklon, hanem, hogy Alexa neki eddig a legszimpatikusabb lány és, hogy öri-bari, tehát a szokásos és jófajta kétszínűsködés. Éden Nikinek is meg volt a véleménye az új játékosról, azonban ezt röviden össze is foglalta azzal, hogy azt mondta: szép lány Alexa, de vigyázni kell vele, mert ha kell támad.

Éden Petit kizárják?

Lehetséges, ugyanis az esti mexikói tematikával megfűszerezett buliban elhangoztak bizonyos mondatok Peti szájából, amik nem voltak helyén valóak. De kezdjük az elején, a lányok – mexikói est révén – kaptak egy halom kelléket, ruhát, cípőt, fejdíszt, mindent ami kell egy autentikus mexikói viselethez. Miközben a lányok élvezték az új ruhájukat és újra nyolc évesnek érezve magukat a szoknyájukat pörgethették, addig a fiúk jó szokásukhoz híven vedeltek.

A probléma innen származtatható, ugyanis Éden Krisztián úgy berúgott, hogy legjobb barátjaként a wc kagylót fogadta, átölelve azt. Niki a segítségére sietett, hogy ápolja a tequila ívás aznapi világrekorderét. Mindeközben a helyiség előtt Peti őrködött, amolyan Man In Blackes szemüvegben és pózban, nem engedve be Noémit. Peti szerint erre azért volt szükség, mert Krisztián a barátja és nem akarja, hogy így lássa más. A szópárbajuk innen származtatható.

Éden Hotel - 9. adás

Éden Hotel - 9. adás

Visszatérve a luxusbungallóba az erősen ittas Peti folytatta a szóváltást a lánnyal, akit Niki utánfutójának nevezett, majd szó szót követett és a vége az lett, hogy a fiú olyat mondott, amit azóta biztosan megbánt már. A pozsonyi lányt ugyanis le szlovák k*rvázta Peti, majd azt is kijelentette, hogy ő maga idősebb, mint Szlovákia. Természetesen ez a lánynak nem esett túl jól, lévén szlovák származásúnak vallja magát, de ettől még jól beszél magyarul és érti azt, ha megsértik a hazáját, ezzel őt is.

Peti miután valamelyest lehiggadt, már futkosott a lány után, hogy bocsánatot kérjen tőle, de ebben annak is szerepe lehetett, hogy levelet kaptak a műsor készítőitől, amiben közölték velük, hogy minden tettüknek van következménye, majd jó éjt kívántak.

Tehát a következő adásban kiderül, hogy Petivel vagy nélküle folytatódik a valóságshow, készüljetek, izgalmas lesz.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: