Éden Hotel 2 – Omár beépülése

Bizony újabb játékossal bővült a lassacskán zsúfoltnak nevezhető hotel élettere, ahol a játékosok zenekart alkotva vészelik át az unalmas órákat.

Éden Levente, Éden Tomi és most már Éden Omár, nos, ezen fiúk sorával bővült az utóbbi napokban az Éden Hotel lakóinak a száma. A tisztes létszámot nyilván valamelyest redukálja majd a csütörtöki párválasztó ceremónia, azonban ne szaladjunk ennyire előre.

Éden Omár egy titkos küldetés részeként tért be a hotelbe, a feladata ugyanis az, hogy beépüljön, mintha csak a hotel személyzetét alkotná. A fiúnak sikerült teljesítenie ezt a feladatot, ám volt, hogy majdnem elmosolyodott, ekkor inkább kitért a játékosok elől, más teendőt szimulálva.

Az unalmas napot feldobta, hogy egy már egyszer sikeresnek bizonyult feladatot kaptak a játékosok újból, ami nyilván a konfliktusok kiéleződése mellett elősegítette a problémák kibeszélését is, azzal, hogy kérdéseket tettek fel névtelenül egymásnak. Így kaphatta meg Alexa azt is, hogy miért nem kezdi el a játékot immár, és miért csak siránkozik. Kiderült, hogy Krisztián fél az egyik új fiútól, Tomitól, amire szerinte okot ad Tomi macsós viselkedése.

Éden Hotel 15. adás: kibeszélő percek..

Éden Hotel 15. adás: kibeszélő percek..

Az est folyamán egy zenekart kellett alakítaniuk, amit a napközbeni próbákkal segítettek elő, több kevesebb sikerrel, Tomi irányítása mellett. A fiú egyébként jó koordinátornak bizonyult, akit többek közt Noémi is támadott, azzal a váddal illette őt, hogy parancsolgat a bentlakóknak. Tomi ezt annyival elintézte a “riport szobában”, hogy nyilván vannak olyanok, akik a primitívségüknél fogva ezt a fajta irányító szerepet így tudják felfogni.

Egyébként a zenekarosdi egész jól sikerül, amiben Tamás gitározott és mellette énekelt, igaz nem egy őstehetség, de hangja valamivel feljebb helyezi őt a virtuális ranglétrán e tekintetben.

Hogy az énekelgetés mennyire oldotta a fennálló feszültségeket, az holnap kiderül, hiszen itt az újabb párválasztó ceremónia.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: