Éden Hotel 2 – Nikolett kiesett a játékból

Nikolett mindössze három napig  volt lakója a az Éden Hotelnek, de jelenléte nem volt jelentéktelen.

Nikolett néhány napja hozzájárult ahhoz, hogy Niki a hotel kedvelt játékosa kiessen. Most azonban rákerült a sor, ezúttal a párválasztó ceremónia volt alkalom arra, hogy egyvalaki elhagyja az Éden hotelt.

Ha csütörtök, akkor párválasztó, ezen esemény lázában égett mindenki a nap folyamán, igaz Nikoletten kívül mindenki tudta, hogy a hét egy párcserével indult, így ez esetleg megvezethette az új lányt. Az események alakulásába nagy beleszólása volt annak is, hogy Kíra visszatért, mint erről legutóbb hírt is adtunk.

Éden Nikolett

Éden Nikolett: 3 nap után kiesett, elhagyta az Édent

A ceremónia formális része szokásosan zajlott, ezúttal a lányok választhattak maguknak párt, majd a végén minimum egy fiú dönthetett arról, hogy kivel is folytassa tovább a játékot. Jelenleg csak egy ilyen fiú volt, Pít személyében. Ugyanis a Noémi-Omár, Edina-Máté, Anikó-Levente, Kíra-Krisztián alkotta párok után Pítnek nem egy, hanem két lány jutott Petra és Nikolett személyében.

Pít, mint már tudjuk Petrát választotta, azzal indokolva döntését, hogy több időt töltött el Petrával és így ezáltal jobban is kijönnek, mint az újonnan érkezett lánnyal, Nikolettel. Krisztián a játék végén hangot adott tetszésének a lány távozását illetően, és szépen hazaküldte még a lányt búcsúzóul, bár ebbe már neki beleszólása úgysem volt, a lánynak így is távoznia kellett a hotelből.

A játék felénél tartunk, és lassan körvonalazódnak a befutók, de mint tudjuk, még így is túl sokan lesznek a 25 millióhoz, hisz az csak egy páré lehet.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: