Éden Hotel 2 – Kíra visszatért

Döbbenet, de a lány több hét távollét után visszatért, Kíra újra az Éden Hotelben

Kíra aki már nem kevesebb, mint három hete kiesett a játékból most visszatért, azt nem tudni, hogy ezidáig hol volt a lány. Lehet, hogy hajóztatták, de az is lehet, hogy egy új, hosszútávú repülésre képes vitorlázó repülőre rakták, amely ezidáig körberepülhette már a földet és talán most véget ért a tesztrepülés. Bárhol is volt a szőkeség, az már biztos, hogy jókora motivációval érkezett vissza, még az is meglehet, hogy azt képzeli, megnyerheti a játékot.

Inkább lehet, hogy erotikus filmekben kéne produkálnia magát, ezen elképzelést a nem reprezentatív felmérésünk igazolja, amíg ezen elképzelés nem valósul meg, addig eme remek valóságshowban élvezhetjük a lány jelenlétét.

Éden Kíra

Éden Kíra: visszatért a játékba, hogy megnyerje azt!

A lányok színészkedése

Kíra visszatérésének egyébként a lányok örültek a legjobban, vagyis ez volt a látszat. Anikó már-már majdnem meghajolt előtte, bár legszívesebben lehet nem elülső, hanem inkább hátulsó felével tette volna ezt. A többi nőnemű játékos is remek színésznő, úgy tett mindegyik, mintha rég nem látott jó barátjukat látták volna viszont. Nos, hogy ezzel az kétszínű gondolkodásmóddal hogyan lehet együtt élni, az szerencsére nem terhel minket nézőket, valószínű frusztráló lehet.

Máté játéka

Máté folytatta a gerinctelenségét, talán most jött el az idő, hogy Edinától dobbantson, és tovább álljon olyasvalakivel, aki a későbbiekben veszélyes lehet rá és jelenlegi párjára, és mivel bizonytalan a kimenetel, hogy ki jár rosszabbul Nikolett esetleges későbbi választása miatt, így Máté inkább átállni látszik arra a félre, ahonnan lőnek rá, ezzel vállalva azt, hogy Edina ellenségévé váljon úgy, hogy a lánynak ez abszolút nem lenne kedvére, hisz úgy néz ki, Edina szerelmes a bróker srácba. A brókereknek eddig sem volt jó hírük, ettől sem lesz jobb, az már egyszer biztos.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: