Éden Hotel 2 – A Második adás összefoglalója

A tegnap esti buli nem múlt el nyom nélkül: megérkeztek az első csábítók a hotelbe – felforrósítva a hangulatot, egy kezdő pár lány tagja pedig megelégelte partnere viselkedését.

Máté kissé lazára véve a figurát túlságosan átadta magát a party hevének. Ezt párja, Kíra nem kultiválta, lévén, hogy miután nyugovóra tértek, a fiú szerette volna új szintre emelni kapcsolatukat – míg a lány számára már az is frusztráló volt, hogy partnere pőrén bújt ágyba.

Másnap reggel a két új játékos, Tamás és Adrienn randevúra indultak, amit többen nehezményeztek. A hotel néhány vendége szerint úgy lett volna logikus, hogyha a randiról egyel kevesebben tértek volna vissza. A kiruccanáson Tamás és Adrienn lehetőséget kaptak arra, hogy közösen kiokoskodják, melyik két párt válasszák szét, ugyanis nem állhatnak majd egymás mellé a párválasztó ceremónián.

Adrienn és Tamás

Adrienn és Tamás: együtt mentek randira, hogy összeesküvéseket találjanak ki (Fotó: edenhotel.hu)

Noha feladatok része volt az is, hogy miután visszatérnek a hotelba, nem beszélhetnek róla mi történt, közben a többiek is Peti – Noémi duóra voksoltak, mert úgy vették észre, hogy Tamás Noémival, Adrienn pedig Petivel töltött el beköltözése óta több időt. Habár valóban megfordult a csábítók fejében, hogy az említett két játékost választják, Tamás elmondta Adriennek, hogy szerinte Edina és Krisztián eléggé széthúznak, ezért ott érdemesebb próbálkozni. A lánynak pedig azt javasolta válassza Kíra párját, Mátét, mert őt meg lehet vezetni.

Máté és Kíra viszonya nem felhőtlen, a lány nincs túl pozitív véleménnyel a fiúról. Ezzel szemben Edinának annál inkább szimpatikus a srác lazasága, és úgy érzi egy hullámhosszon vannak. Ha a fiatalok meg merik lépni a cserét, belőlük később még erős pár lehet, ugyanis a szimpátia kölcsönös, sőt: Máté elmondta, nem közömbös számára Edina.

A lány nem képes megbízni Krisztiánban, noha eleinte igyekezett kapaszkodni belé. Véleménye hamar megváltozott, köszönhetően a fiú akaratos viselkedésének. Szerinte a fiú túl egoista és gonosz ember. Krisztiánnak nem ártana hamar taktikát váltania, mert hiába érzi úgy, hogy megbízhat Edinában 100%-osan, szinte percről percre távolodik tőle a lány.

Visszatérve  randiról először Tamáson volt  sor, hogy párt válasszon. Ahogy azt Adriennel megbeszélte, Noémi partnerét küldte maga helyett a szingli szobába. Adrienn pedig végül hallgatott Tamás tanácsára, így Mátéra esett a választása.

Edina és Máté

Edina és Máté: Úgy tűnik a 2 fiatal kezd összemelegedni (fotó: edenhotel.hu)

Máté elhintette új párjának, hogy ő bizony ruhátlanul alszik. Míg Adriennt nem rendítette meg a dolog, Edina később vicceskedve számon kérte a fiút kijelentése miatt, miközben együtt múlatták az időt a heverőn.

Krisztián igyekszik Edinán keresztül közel kerülni Kírához, mert szerinte a lány nagyon taktikus, erős személyiség. Próbál minden stratégikus játékost maga köré gyűjteni, akikkel végig viheti a fináléig. Kérdés, hogy ott is kiskakas módra tiporná el társait, vagy képes volna-e önfeláldozásra, mint az előző szériában Ádám.

Niki és Ádám szerint Krisztián erős személyiség, igyekeznek mindketten közel kerülni hozzá. Ha az érdekek találkoznak, lassan, de biztosan sikerül felépítenie Krisztiánnak hőn áhított csapatát.

Az este most sem múlhatott el buli nélkül, így a hotel vendégei pizsi partyt tartottak:

Kapóra jött ez a pizsi parti, mert ma este lettem újra szingli, gondoltam bedobom magam a húspiacon.” – Ennek fényében készülődött a bulira Kíra.

Szó, ami szó, a lány tényleg kapós volt. Szinte – vagy egyáltalán nem – volt olyan fiú, aki legalább egyszer ne perdítette volna táncra.

Krisztián – mintegy tudtán kívül igazolva az Edinában átalakult képét – úgy gondolta, ha ő nem dobja fel a partyt, akkor már este 8-kor mindenki aludni ment volna. Nem feltétlenül a fiún múlott, ellenben a hangulat valóban jó volt. Ezzel szemben voltak, akik még sem tudtak igazán ellazulni: Peti és Noémi még akkor is a párválasztó ceremónia esélyeit latolgatták, miközben kibeszélték a többieket.

Valamennyien úgy gondolják, hogy a ceremóniáig most mindenki biztonságban van. Azonban ez az Éden Hotel, ahol egy pillanat is elég ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok. Holnap este már egy fővel kevesebb teríték kerül a vacsora asztalra.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. ancsa szerint:

    Nagyon sajnálom Enricét és Tamást nem nekik kellet volna menniük hanem Leventének és Petinek

  2. ancsa szerint:

    sziasztok én nagyon szurkolok Edinának és Máténak a kapcsolatának. Ők a kedvenceim.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: