Éden hotel 2 – 6. adás: 2012.03.13.

Az Éden Hotel 2 játékosai is bebizonyítják, hogy a bezártság mindenkit megváltoztat, főleg akkor, ha pénzről és vágyakról van szó. Ez az adás sem zajlott eseménytelenül, Éden Tamás védettséget szerzett.

Az élet úgy szép ha zajlik, és az Éden Hotel 2-ben pedig így is történik adásról adásra. A szexi csajok és adoniszok körében sem ismeretlen a taktikázás, ezért a hatodik adás főbb eseménye volt többek közt, hogy a fiúk feladatot kaptak. A feladat pedig nem volt más, mint, hogy felajánlják párjukat Éden Pítnek, cserébe az ezzel szerezhető védettségért.

Innen is látszik, hogy ha érdekekről van szó, vannak akik félre tudják tenni az érzelmeiket. Éden Tamás és Éden Peti is ezek közé tartozik, Tamás Noémit, Peti pedig Kirát ajánlotta fel Pítnek, akár csak egy valamire való húspiacon.

Éden Kira ezt a fajta húspiaci hangulatot nem fogadta túl jól, és megharagudott Petire, akinek van félni valója, lévén nem az ő párját választotta Pít, így védettséget sem szerezhetett. Éden Peti ellen pedig már forr a bosszú, ezért jobb lesz, ha legközelebb jobban taktikázik, különben hamar otthon találhatja magát.

Éden Hotel 2: 2012. március 13. - 6. adás

Éden Hotel 2: 2012. március 13. - 6. adás

Éden Noémi már kevésbé volt harapós kedvében, nem mellesleg Pít őt választotta, így Tamás védettséget szerzett, jól taktikázott tehát a zenész fiú, Éden Tamásnak így most nincs félni valója, maximum csak akkor, ha valami ballépést tesz.

Az ifjú bróker, Éden Máté és választottja Éden Edina egy kisebb incselkedés után már egymás közelségét élvezhették, legalábbis ami a csókcsatájukat illeti, az újdonsült pár tagjai láthatóan kedvelik a másik társaságát, ki tudja, talán kötelékük a játék végéig kitart, ám ehhez nem árt majd némi taktikát is bevetni.

Érdemes tehát az adást követni, ám ha valaki lemaradt volna róla, nem kell megvárnia az ismétlést, mert a Kartc hasábjain mindig értesülhet a legfrissebb eseményekről.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: