Éden Gábor kiesett: március 15. Csütörtök

Hogy is kezdődhetne máshogy ez a nap, mint a jó öreg másnapossággal. A párválasztó ceremónia napja volt ez, tehát izgalmaknak nézhettek elébe a játékosok az este folyamán.

Viszonylag egysíkúan zajlott a nap egy darabig, a szokásos beszólogatáson és megjátszáson kívül nem történt semmi érdekes, egészen addig amíg nem kaptak egy levelet a milliomos jelöltek, amiben közölték velük az aznapi feladatot. A másnaposságot talán nem lett volna jó megtörni valami komoly fizikai vagy szellemi megmérettetéssel, ezért csak egy testhez simuló feladatot kaptak az édenes fiúk és lányok.

A feladat nem volt túl bonyolult, mindössze névtelenül egy borítékba zárt lapra kellett írniuk az eddig fel nem vállalt kérdéseiket. Miután mindenki végzett eme nehéz feladattal, már záporozhattak is a kérdések. Éden Gáborral kapcsolatban arra volt valamelyik játékostárs kíváncsi, hogy nem sokat jártatja-e a száját? Nos, hogy ez valódi kérdés-e, az már vitatható, kiérezhető belőle a szurkálódás minden aljas kis eleme. Gábor szerint ő egyáltalán nem jártatja sokat a száját, ami igaz is lehet, talán csak akkor, ha arra szükség is van.

Éden Hotel: 8. adás, március 15. Párválasztó Ceremónia

Éden Hotel: 8. adás, március 15. Párválasztó Ceremónia

Éden Krisztiánt aránylag sok kérdéssel bombázták, így kérdéses volt a többiek számára többek közt az is, hogy miért gondolja úgy az autók mesterembere, hogy bárkit az orránál fogva vezethet, illetve miért tesz úgy, hogy a többiek féljenek tőle. Krisztián szerint ő maga nem egy vezéregyéniség, így tagadja, hogy bárkit is az orránál fogva vezetne, az meg, hogy miért félnek tőle vagy miért próbálja megfélemlíteni a játékostársait, arra csupán úgy válaszolt, hogy ő már gyerekkora óta hangosan beszél. Bár lehet csak azóta beszél hangosan mióta az autók motorzajától egy kicsit följebb pozicionálja a hangját, ezt már nem tudjuk meg.

Több kérdés is záporozott a játékosok irányába saját társaiktól, ilyen volt még az is, hogy Éden Noémi csak taktikából barátkozik-e Éden Nikivel,  amit a lány természetesen hárított.

Ám voltak ennél izgalmasabb történések is az őserdei villában, az este folyamán tartották a heti éppen aktuális párválasztó ceremóniát, ami az öt lány és a hat fiú között zajlott. Az izgalom ugye ebben az, hogy egyvalaki emiatt kiesik a játékból, és mivel Éden Tamás védett, őt nem küldhetik haza, ergo ő választ, hogy ki is essen ki.

Éden Gábor

Éden Gábor: kiesett a 2. párválasztó ceremónián az Éden Hotel játékból - március 15.

A párválasztás folyamán a következő eredmények születtek: Máté Edinát, Gábor Anikót, Pít Noémit, Peti Kirát, Krisztián pedig Nikit választotta. Most már csak Tamáson állt, hogy kiessen ki a játékból és meglepő módon egy olyan párhoz sétált oda, akinek férfi tagja -az ő elmondása szerint- még szövetségese is lehetett volna, ennek ellenére az Éden Gábor és Éden Anikó alkotta párhoz sietett gyors léptekben, így a lánynak az új párja Éden Tamás lett, tehát a játékból Gábor esett ki.

Éden Gábor kiesett..

Gábor jól viselte, hogy a hét kiesettje ő lett, a búcsúkor pedig nem ment senkihez sem oda, hogy egyenként elköszönjön volt társaitól, egyenes ember benyomását keltette a játék folyamán, amikor kellett csendes volt, de amikor a helyzet úgy kívánta, akkor kiállt az igaza mellett. Mindenesetre jó volt látni, hogy nem viselte szívén a játékot, miért is tenné, hisz jó környezetben tölthetett el majd’ két hetet, szép lányok és remek kiszolgálás közepette. Mások ezért már máshol fizettek volna, nyaralás címszó alatt.

Ne feledjétek, hogy hétfőn folytatódik a műsor, addig pedig pihenjetek sokat, és lazításként olvassatok minket.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: