Durva: Iphone-ja okozta a nő arcának deformálódását

Napjainkban az emberek többségének a divat diktál: mindig az újabb a jobb. Na, de minden áron?

Így volt ezzel Jenny Taylor is, aki követve a mai trendet, lecserélte korábbi készülékét egy iphone okostelefonra. Mivel a készülék nem olcsó, Jenny vásárolt rá egy szilikon tokot, hogy megóvja a karcoktól, és egyéb sérülésektől – ekkor kezdődött a rémálom.

A harminc esztendős nőnek sárga, ragacsos kelések jelentek meg arcának azon részén, ahova telefonját tartotta beszéd közben. A fertőzés rohamos sebességgel terjedt szét arcán és nyakán, ezért Jenny ijedtében kórházi segítséget kért. Az ottani orvosok megállapították, hogy a nő testén tizenháromféle allergiás reakció jelentkezett. Néhány óra alatt ezek a sérülések olyannyira eldeformálták arcát, hogy édesanyja nem ismerte fel, mikor besietett hozzá a kórházba.

Iphone

Egy iPhone kiegészítőtől lett ilyen csúnya az arca

Másnap olyan szinten feldagadt Jenny orcája, hogy nem volt képes kinyitni szemeit. Az orvosok még napokon át benntartották őt, hogy megfékezzék és kezeljék a fertőzést, valamint, hogy kiderítsék a baj okát. Egy sor vizsgálat után arra a végkövetkeztetésre jutottak a vizsgálatok során, hogy az iphone szilikon borítása a forrás. Ezért, hogyha nem szeretne több kellemetlenséget, váljon meg tőle.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Zootyo szerint:

    Mi a jóisten köze van az iphone-nak az allergiás reakcióhoz?
    Újságírók ehhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

  2. Bandikj szerint:

    Akkor nem az Iphone-ja okozta,hanem a szilikon borítás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: