Durva bukás vár Friderikusz Sándorra?

Bukásra van ítélve Friderikusz Sándor visszatérési kísérlete? Nem kizárt, hiszen a legnépszerűbb tévés személyiségeknek is csak ritkán sikerül újra berobbanni a köztudatba.

Friderikusz Sándor az RTL Klub egyik legnépszerűbb vetélkedőjével, a Legyen Ön is milliomossal tér vissza a tévé képernyői elé február végén. Egyesek már most, a műsor indulása előtt azt jósolják, hogy a korábban felkapott tévés visszatérése bukásra van ítélve. Oly sokan próbálkoztak már korábbi sikerükön felbuzdulva ismét berobbanni a köztudatba, ám legtöbbször csúfos kudarcot vallottak. Az RTL Klub kulisszái mögött már most azt találgatják, hogy vajon sikerül-e Friderikusznak korábbi népszerűségét elérnie.

Bizonyára mindannyian emlékszünk arra, hogy néhány évvel ezelőtt a csapból is Fridi folyt. Attól függetlenül, hogy nem mindenkinek nyerte el a tetszését a műsorvezető stílusa, azért a többség egyetértett azzal, hogy Friderikusz tud valamit. Persze a nagy kérdés most az, hogy Sándor képes lesz-e régi fényében tündökölni?

Legutóbb Fábry Sándor bicskája tört bele a nagy visszatérési kísérletbe. A show-man az RTL Klubtól az MTV-hez szerződött át, miután  a kereskedelmi csatorna hosszú ideig parkolópályára tette őt és a műsorát. Az MTV mindent elkövetett annak érdekében, hogy a show-man méltó módon térhessen vissza, ne veszítsen népszerűségéből, ám  a kísérlet mégsem sikerült

Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor - Legyen Ön is milliomos: Egyesek szerint bukásra van ítélve

Egyesek szerint hasonló sorsra számíthat Erdélyi Mónika is, aki a minap írta alá szerződését az ATV-vel és a tervek szerint egy életmód magazint fog vezetni. A műsorvezető hosszú évekig az RTL Klub kedvelt kibeszélőshow-jának a háziasszonya volt, ám másfél éve levették a műsorról.

A televíziózással foglalkozók azt mondják, hogy a régi kedvencek vesztét azt okozza, hogy a nézők mostanában sokkal kíváncsiabbak a valóságshow szereplőkből műsorvezetővé avanzsált celebekre, mint a tapasztaltabb és szakképzettebb rókákra.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: