Dundika képeivel vásárolja meg a nézettséget Majka

Sok játékos számára a Való Világ a főnyeremény megszerzéséről szólt, míg Majka – azaz Majoros Péter -, az egykori luxusbörtön lakója számára nem volt más a valóságshow, mint ugródeszka:

míg néhai lakótársai már rég eltűntek a rivalda fényből, Majka folyamatosan szerepel a médiában. Miért vetemedett még is arra hát, hogy kisgyermekének édesanyja képeit ígérgeti cserébe egy kis nézettségért?

Amikor a VV első szériájának villájában raboskodott Majka, a hozzájuk egy feladat erejéig beköltöző Dopeman-al nagy barátságot kötöttek. A repper felkarolta a fiatal fiút, és bevette labeljébe, a La Maffia Familiába. Habár a kohézió nem működött sokáig a srácok eltérő mentalitása miatt, Majka zenei karrierje beindult – és azóta is a piacon tevékenykedik.

Majka - Majoros Péter

Majka - Majoros Péter

S minthogy celeb mellé celeb dukál, Majka összeszűrte a levet Dundikával, az egykori playmate lánnyal – a románcból pedig kisvártatva egy kisfiú született. Még szinte be sem gyógyultak a császármetszés hegei az édesanyán, Majka már is képeket ígér hiányosan alul öltözve róla rajongóinak, ha új klipjének a youtube videomegosztó portálon elért nézettség – számlálója átlépi az ötszáz ezres megtekintést.

A repper ösztönzése bejött, hiszen fél nap sem kellett hozzá, és túllendült a mutató a fél millión. És habár megosztotta szimpatizánsait az előadó ezzel a húzásával, a többség még is kíváncsian várja a beígért fotográfiákat. A Bors napilapnak tett nyilatkozata szerint, Majka még nem tudja mikor teszi közzé a képeket, de az biztos, hogy a modellt álló Dundikával közösen választják ki az ominózus fotót.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: