Duettek estje

A még versenyben lévő Magsztárosok ma este nem egyedül állnak színpadra. Mindenki kap maga mellé egy segítőt, egy hírességet, egy kiváló magyar énekest. A versenyzőknek ma este azt kell megmutatniuk, hogy miként tudnak alkalmazkodni egy idegen művészhez, hiszen olyan emberekkel kell színpadra lépniük, akiket eddig csak Tv-ből, rádióból, újságból ismertek.

Közösen kell betanulniuk a dalt, együtt kell elkápráztatniuk a zsűrit és megnyerni a közönséget. Lakatos Yvette a Rómeó és Júliából jól ismert színész, musical énekessel, Bereczki Zoltánnal lép színpadra. Giorgio egy igazi amazont, a Sugarloaf énekesnőjét, az egykor szintén Megasztáros Dér Henit kapta párul. Szíj Melinda az ismert és kedvelt énekes-színésszel, az István, a király és a Jézus Krisztus szupersztár főszereplőjével, Feke Pállal énekel. Tolvai Reni a szabad szájú rapperrel, a Döglégy fenegyerekkel, Ganxsta Zolee-val duettezik.

Kállay-Saunders András a szintén szívtipró, volt Megasztáros Gáspár Lacit kapta maga mellé. Miklósa Erika, az operaénekesek koronázatlan királynője Kökény Attilával varázsolja el a közönséget. Az esti show izgalmasnak ígérkezik, hiszen különböző stílusok és személyiségek keverednek össze egy-egy duett erejéig. Azonban ma este is véget ér a verseny valaki számára. De ki fog kiesni? Kinek kell lemondania álmáról? Mint mindig, most is minden a nézőkön múlik!

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Nagy Istvánné szerint:

  Tisztelt Megasztár Szerkesztőség!
  Kérem legyenek szívesek Mester Tamást visszafogni a megalázó véleményalkotásoktól!Ez az ember már teljesen sárba taposta
  azt a szegény Szíj Melindát. Ő egy egyszerű, szerény , jó hangú, átéléssel éneklő asszony, aki szemmel láthatóan omlik össze a hülye beszólásoktól. A másik két énekes tudása nem vitatható, de őket nem alázzák meg minden adásban. Egyébként
  könnyű nekik jól előadni, hisz ők képzett, gyakorlott, egoista emberek. A zsűri többi tagja előtt le a kalappal. Ők emberek tudnak maradni minden körülményben.

 2. Csordas Istvánné szerint:

  Nekem nagyon megnyerő Szij Melinda viselkedése Arról nem is beszélve született tehetség.Aki ezt nem vesziészre az b…….Egyszerü szerény minden helyzetben tud viselkedni és nem felejtette el honnat jött.Nem kell mindenkinek a fellegekben járni ugrándozni és nevetgélni. Müsortnézvem és sok ugra bugra van az igazi éneklés helyett.Remélem Szij Melinda lesz a befutó nagyon megérdemelné kezdettől fogva nagyon szépen adja elő a dalokat.Üdv.

 3. Pataki Luca szerint:

  Melinda nagy port kavar! Érdekes ellentét a gyönyörű, átélt éneklés és az egyszerű külső között. Valóban nem teljesít egyenletesen, de amikor jó volt, akkor senki sem tudta azt az átélt, hiteles előadást túlszárnyalni.A Kállay-Sz. András hiába jó technikailag – Mester Tamás!- csak technika marad. Lehet,hogy van olyan ember, aki ezt szereti inkább? Lehet, de én és sokan mások nem!

 4. Csaba szerint:

  Meddig lesz még bent SZÍJ MELINDA? Gondolom Győr vadul szavaz rá (szép nagy város!) De nem olyan jó… Ez a mostani duettje pedig elég rosszul sikerült. Szép a hangja, de nem való színpadra, és nekem a “nagy érzelmei” sem jönnek át. Jó lenne, ha a zsűri és népes szavazó gárdája is rájönne erre, mert még a végén megnyeretik vele ezt a versenyt.
  Különben meg egy ilyen nagy versenyen szerintem az a MINIMUM, hogy a résztvevők TISZTÁN énekeljenek. Ha ez nincs, akkor majd stúdióban, digitálisan megoldják a dolgot? a koncerteket meg végig playbackelik, ugye? Ahogy ezt sokan csinálják!!!!

 5. Lakatos Emese és Maróti Dorka Bereczki Zoli rajongóóóóó szerint:

  Én a névrokonomnak is drukkoltam ,de a leges legjobb bár nincs sajnos versenyben. LEGES LEGJOBBAN BERECZKI ZOLTÁN A LEGJOBB VOLT MIND KÖZÜL! Ő EGY SZTÁRRR!

 6. Tmami szerint:

  Sajnálom Yvettet, nagyon jó volt!

  Presser Úrnak gratulálok, kimondta, amit már a Megasztár kezdetétől próbálunk (mi, egyszerű nézők) megértetni az illetékesekkel, hogy sokkal több MAGYAR dalt szeretnénk hallani, hiszen ez egy MAGYAR tehetségkutató, MAGYAR nézőknek, jórészt MAGYAR résztvevőkkel! Sajnos mi MAGYAR nézők nagyon sokan nem tudunk angolul, és nagyon “egysíkú” az angol dalokat hallgatni, hisz ezeknek a modern daloknak alig van dallamuk, csak ritmusuk, és bizony, ha nem értjük miről van szó a dalban bizony unalmassá válik. Olyan nagyon sok szép MAGYAR dal van – kár, hogy nagyon keveset hallunk belőlük! Volt olyan érzésem a verseny alatt, hogy ha valaki véletlenül magyarul énekelt, azt valamiért lekicsinyelték.(?) Üdv!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: