Dorkáéknak anyagi gondjaik vannak

Shodeinde Dorka, az X-Faktorból kiesett fiatal anyuka most mesélt először anyagi helyzetéről. Ki gondolná, hogy a fény és csillogás után a monoton hétköznapokban ugyanolyan megélhetési gondokkal küzd Dorka, mint egy átlagember. Dorka férje Ausztriában focizott, de családjáért feladta munkáját és tanulmányait is, ezért Magyarországra költözött.

Munka terén nem alakult túl szerencsésen Gafar (Dorka férje) helyzete, ugyanis csak alkalmi munkákat talált. A háromtagú család albérletben él, minden anyagi tartalékukat felélték, most a gyesből és családi pótlékból tartják el magukat. Dorka most kapja meg több százezer forintos X-Faktoros gázsiját, ami ideiglenesen kihúzza a családot a bajból. A fiatal énekesnő elmondta, hogy ha nem lett volna terhes, akkor valószínűleg nem jelentkezik a tehetségkutatóba.

Nem titkolt szándéka volt, hogy ha bekerül a legjobb 12 közé, akkor nem csak szenvedélyének, az éneklésnek élhet, hanem pénzt is kereshet kislánya nevelésére. Dorka reményei szerint sok felkérést fog kapni, így anyagi biztonságban tudhatja majd családját.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. Klári szerint:

  Az én gondolatmenetem pedig az, hogy énektudása alapján Dorkának be sem szabadott volna kerülni az élő show-ba(csakúgy, mint a Fanninak). Én azokat sajnálom, akik elől elvették a helyet, pl.Szirota Dzs., persze erről úgy tudni, hogy a Geszti tehet. Talán segíteni akart a szegény megesett lányon?
  Egyébként még az is a magánvéleményem (anya vagyok), hogy ne akkor akarjon valaki karriert építeni, mikor éppen gyereket vár, frissen szül. Egyszerűen nem összeegyeztethető a kettő- ebben biztos vagyok!!!

 2. félix szerint:

  Kitka Jné!Valóban nem szorul Dorka sajnálatra,mert ahová itt a versenyben eljutott inkább dicséretet érdemel.Hónapokon keresztül napi 10-12 órás felkészülés,egyéb kötelező teendői mellett gyermekszülés stb.Én közelről ismerem Dorkát és minden úgy van,ahogy Ő mondta.Valóban jó neki,mert boldog a férjével és a kislányával.Maga pedig a saját problémáját Dorkán akarja megtorolni.Sajnálom magát,de a gondolatmenete taszító.

 3. kitka jánosné szerint:

  Nem hiszem,hogy sajnálni kellene az anyagi helyzete miatt.
  Sok ember él úgy,hogy még félre tett pénze sincs.
  A kis keresetből,létminimumból tengetik az életüket,mégsem panaszkodnak.
  Majd a több százezres gázsi kihúzza a csávából.
  Jó neki….

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: