Dopeman újra szakított volt feleségével

Pityinger László, azaz Dopeman már másodjára hagyta el volt feleségét, Andreát. Kettejük házassága két évvel ezelőtt már egyszer tönkrement, az újra próbálkozás sem volt sikeres.

Dopeman és Andrea kapcsolata két évvel ezelőtt egyszer már zátonyra futott, és akkor el is váltak. A harag azonban nem volt tartós, ismételten összejöttek öt hónappal később.

Dopeman egyre sűrűbben kezdte látogatni kislányát, Fannyt a szakítás után, és ekkor jöttek rá, hogy ők nem tudnak egymás nélkül élni.

Így egyértelműnek tűnt, hogy az elvált pár újra megpróbálja együtt. Kapcsolatuk felmelegítése után a rapper boldogan nyilatkozta, hogy a kislánya nagyon boldog, mert újra együtt van a családja.

A rapper nem tagadta, nehéz mellette egy nő élete.

Dopeman, felesége és kislánya

Dopeman, felesége és kislánya

Sajnos úgy tűnik, az újra próbálkozás sem volt túlságosan tartós. Az egyik közösségi portálon Dopeman már egy ideje egyedülállónak írja családi állapotát, így a barátok és rajongók is tudhatják, hogy már nincs együtt exnejével. A Blikk felkereste a rappert, aki nem nagyon akart nyilatkozni a dologról.

“Nem nagyon szeretnék a magánéletemről nyilatkozni! Ahhoz még össze kellene szednem a gondolataimat, mert nem olyan egyszerű ez a történet, főleg a kislányom miatt. Lehet, megírom majd egy könyvben” – mondta Dopeman, aki ezzel lezártnak tekintette a témát.

Valószínűleg a kis Fanny miatt döntöttek úgy a szülők korábban, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Remélték, hogy a gyermek egy teljes, nagy családban nőhet fel. Könnyen előfordulhat, hogy ezt nem tudták megadni, és most ezért váltak el ismételten az útjaik.

Azt, hogy ez a szakítás most tényleg végleges-e, nem lehet tudni, Dopeman nem nyilatkozott az ügyről tisztán, mindenesetre nem egyszerű egy családot felbomlasztani, majd újra összehozni. Talán egyszer még az is lehet, hogy újra egy boldog család lesznek.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: