Domokos Fanni – Hazament..

Domokos Fanni még nem igazán tűnt fel oldalainkon, most már eljött az ideje, hogy róla is szót ejtsünk. Akik már a döntőben énekelnek, mindenképpen szót érdemelnek, mert nem véletlen kerültek ide. Fanni esetében is így van. Remek hangú énekesnő, saját magához mérten hozta a megszokott formát.

 A mentorok véleménye néhol összeütközött, de ez így is van rendjén, hiszen a zsűritagok egymással is versenyeznek.

Végüli az x-faktor eredménye is megszületett, a nézők szavazatai és a mentorok döntése alapján Fanni esett ki a versenyből. Nézd meg újra a videót!

Domokos Fanni éneklése

Hasonló bejegyzések..

55 hozzászólás

 1. nórapuszi szerint:

  szi@ fanni summes sisters kiesett a szíved megnyugodhat szerintem a 1-ik túl nyivákolja a másikat te vagy a király ne felejds el!!!!!!!!!!!!szretlek fanni

 2. Zsófi szerint:

  Szi@ Fanni! Kár hogyte estél ki én pedig nagyon drukkoltam neked-az egész család drukkolt!! De ne hadj abba-az éneklés neked való!!!Mindenhez sok szerencsét kívánok-Zsófi
  Puszi Fanni 🙂

 3. Zoli szerint:

  Szerintem Fanny aranyos jelenség, üde folt, de semmi esetre sem jó énekes….Olyan átlag és semmi más. Nyilván Gesztiék a ’80-as években is az üde folttal tüntek fel Első Emelet néven. Csak Őbennük volt különlegesség. Fannyban csak az öltözködése. De úgy látszik egy üzletembernek ez többet számít, mint maga az énektudás….Ezt a világot éljük.
  A legnagyobb tehetségek már kiestek sajnos..

 4. Concrete szerint:

  Sajnos a múlt héten nem akartak még egy párost elvenni Mr Malektól ! 🙁 De aminek el kellett jönnie eljött…
  Szerintem Fanni jobb volt itt, mint a Summer Sisters…

 5. Reni szerint:

  Látod győzőtt az igzság már a multhéten igy kelett volna lennie,a nyávogó cicák kiestek!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: