2012. szeptember 7. 18:13.

A TNT frontembere, Dobrády Ákos és a Viva TV műsorvezetője nem tagadták, újra együtt vannak. A pár Észak-Olaszországban volt néhány napot nyaralni nemrégiben, és most már hivatalosan is vállalják, hogy újra egy párt alkotnak.

Korábban, egy évvel ezelőtt  a Nagy Duett forgatása közben ismerkedett össze a TNT frontembere, Dobrády Ákos és a Viva TV műsorvezetője, Iszak Eszter. Viszont az énekesnek akkor még volt kapcsolata a svéd énekesnővel, Emiliával, így nem kerülhettek akkor még közelebbi viszonyba Esztivel.

Pedig úgy hírlik, Ákos már akkor kinézte magának a lányt. Nem sokkal később azonban a TNT frontembere szakított akkori kedvesével, így Eszter számára szabad lett az út.

Először a Balaton Soundon látták őket együtt ölelkezve, és úgy tűnt, nagyon jól megértik egymást, azonban a kapcsolatnak néhány hét után vége szakadt.

Ákos nem búslakodott sokáig, szinte azonnal összejött egy másik televíziós személyiséggel, Eszter azonban csak és kizárólag a karrierjére kezdett koncentrálni, az utóbbi egy évben semmilyen magánéleti jellegű információ nem szivárgott ki róla.

Dobrády Ákos és Iszak Eszter

Dobrády Ákos és Iszak Eszter újra együtt vannak, melyet fel is vállaltak

Most, egy évvel később úgy tűnik, minden rendben van kettejük között, hiszen a pár újra együtt van. Olaszországban nyaraltak együtt, köztük Velencében is, ahol fokozatosan újra kialakult köztük a szerelem. A pár most már hivatalosan is vállalja, hogy együtt van.

“Igen, igaz a hír, egy ideje újra együtt vagyunk Ákossal. Jól érzem magam, de nem nagyon szeretnék még részleteket elárulni, hiszen elég friss a történet.” – erősítette meg Iszak Eszter a híreket, kedvese azonban nem kívánt nyilatkozni.

Reméljük, hogy most ez a felmelegített kapcsolat sokkal tartósabb és jobb lesz, mint egy évvel korábban.

Dobrády Ákos és Iszak Eszter újra összejöttek nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Pál Dénes – új dalát szentimentalista érzelemvilága ihlette

Pál Dénes újra debütál

2014. április 4. 18:32.
Kardos Eszter újra a Barátok köztben

Kardos Eszter újra a Barátok köztben

2013. január 18. 14:08.
Iszak Eszter

Lola és Iszak Eszti szexi tánca

2012. február 20. 18:58.
VV Eszter

VV Eszter nagyobb melleket szeretne

2012. február 16. 12:04.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Éva pánik miatt került kórházba, de megszökött

A Való Világ szőkesége, VV Éva pánikbetegsége miatt kórházba került, legalábbis ezek a Bors információi, Éva azonban tagadja a dolgot.  ...