2013. június 27. 12:59.

Az eurovíziós szereplés az egekbe emelte ByeAlex gázsiját. Az énekes akár 10.000 forintot is elkér percenként egy-egy fellépés alkalmával.

A malmői eurovíziós szereplés óta ByeAlexnek igencsak felvitte az Isten a dolgát. Az ismeretlenségből hirtelen reflektorba kerülő, gyenge énektudása miatt agyonkritizált Alex a dalverseny döntője óta percenként akár 10.000 forintos gázsit is elkér azoktól, akik élőben szeretnék tőle hallani a Kedvesemet vagy saját dalai közül bármi mást.

A felkapott énekes nemrégiben például egy szálloda tetőteraszán tartott 20 perces exkluzív koncertet, melyen négy dalt adott elő és bennfentesek szerint mindezért 200.000 forintot zsebelt be.

ByeAlex: Kedvesem című dala az előkelő 10. helyet érte el Malmőben

Percenként 10.000 forint ByeAlex tarifája

Bár Alex és menedzsere nem nyilatkozott az extrém juttatásról, egy másik közismert énekes menedzsere szerint a percenként 10.000 forintos honorárium teljesen reális egy Eurovíziós Dalfesztivált megjárt énekes számára, hiszen nem a teljes összeg marad nála, ennek a 40–50%-át a kiadó teszi el.

Csúcsgázsiért énekel ByeAlex nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Dolhai Attila és Mészáros Árpád Zsolt

Véletlenül szájon puszilta egymást az Operettszínház két sztárja, Mészáros Árpád Zsolt és Dolhai Attila. Egy díjátadón az örömtől és az izgatottságtól ...