Csődbe jutott Ganxsta Zolee?

Bedőlt Ganxsta Zolee devizahitele, ezért viszi a bank a zenész és az apja lakását is – írja a Blikk.

Csődbe jutott a kedvelt rapper, Ganxsta Zolee és úgy tűnik, édesapját, Zana Józsefet is magával rántja a mélybe. A Blikk szerint mindketten utcára kerülhetnek egy bedőlt frankhitel miatt.

A bulvárlap értesülései szerint a bank felmondta Zolee hitelszerződését, ugyanis a rapper nem tudja fizetni közel 300.000 forintos havi törlesztést: a 7 évvel ezelőtt felvett 30.000.000 forintos lakáshitelből hiába fizetett már vissza 16.000.000 forintot, még körülbelül 50.000.000 forint az adóssága.

Úgy tudni, 3 évvel ezelőtt jelentkeztek először a hitelfizetési problémák, pár hónapja pedig Ganxsta is beismerte, hogy komoly anyagi gondokkal küzd: hiába vállal el minden fellépést a Kartellel, nem szórja a pénzt luxuscikkekre, a csekkeket mégsem nem tudja fizetni.

Csődbe jutott Ganxsta Zolee? (fotó: TV2)

Csődbe jutott Ganxsta Zolee (fotó: TV2)

Ráadásul nem csak Zolee, felesége Mónika és kislánya Zoé feje fölül viheti el a házat a bank, hanem a zenész édesapja, Zana József is az utcára kerülhet, ugyanis a színész lakására is jelzálog került fedezetül. József elmondta, hogy annó szívesen segített fiának, pláne hogy azzal nyugtatták, mindez csak formaiság, hiszen ha Zolee nem tudná fizetni a hitelét, akkor ingatlanja fedezi a felvett hitel összegét. De a frank árfolyamának elszabadulása miatt ez ma már nem így van: a bedőlt hitel kiegyenlítésére nem elég a rapper háza, apja lakása is kell.

A 75 éves Zana kétségbeesetten próbál színházi munkát találni, hogy be tudjon segíteni fiának, ám minden akarata ellenére tehetetlen: nem alkalmazzák. Úgy gondolja, már csak a csoda segíthet rajtuk, hogy ne váljanak hajléktalanná.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: