Csobot Adél és Nagy Szilárd között alakul a szerelem

Az X-faktor két tehetséges csillaga, Csobot Adél és Nagy Szilárd egymásba szerettek. A szerelem a Mentor-házban folytatódik tovább, ugyanis mindkét énekes továbbjutott!

Szilárd úgy nyilatkozott, hogy már az első percben kinézte magának Adélt. Az első válogatón egy-egy napra, ráadásul azonos órára is osztották be a két jelentkezőt.

Akkor még Szilárdnak nem volt lehetősége beszélgetést kezdeményeznie a lánnyal, viszont rá egy napra a fiatalember magához hívta az asztalukhoz, és megkezdődött az ismeretségük. Az ismerkedésből jó kapcsolat alakult ki az idővel. Igaz, hogy a két énekesnek nem volt kifejezetten sok szabadideje, ami volt, azt mégis együtt töltötték.

Szilárd mesélt volt menyasszonyáról is, akivel az X-faktor válogatója előtt szakítottak egymással. Bevallotta, Adél teljes mértékben az ellentettje ex-menyasszonyának, és nem is bánja, hogy az énekesnő teljesen más karakter.

X-faktor Szobatitkok: a kulisszák mögött..

A Tábor harmadik napjára már szinte szabályosan egymás gondolatait is kitalálta Adél és Szilárd. Az erdélyi énekesnő beismerte, hogy tényleg nagyon jóban van Szilárddal, és jó pasinak tartja. Azt is leszögezte, hogy nem állítja határozottan, hogy lehet köztük több is, mint barátság, de nem veti el a gondolatot.

Adél jelenleg szingli, úgyhogy bármi kialakulhat kettejük között. Mivel ennyire jól megértik egymást, ez nagyon könnyen előfordulhat. Pláne most, hogy kiderült, mindkét énekes továbbjutott a Mentorok házába, így sok idejük lesz arra, hogy minél jobban megismerjék egymást. Nem lenne meglepő, ha rövid időn belül bejelentenék az idei szezon első szerelmespárját.

Csobot Adél és Nagy Szilárd

Csobot Adél és Nagy Szilárd: az x-faktor szappanopera beindult (RTL Klub)

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. vitriol szerint:

  Szerelem nélküli numera az egész. összebújtak, és vége lett.

 2. Renáta szerint:

  Adel te vagy a legjobb a masok gyengek melleted
  neked van a legjobb hangod ezert irtam a legjobb vagy.
  Sok sikert

 3. Dénes szerint:

  A szülei büszkék rá, mivel a lány zseniálisan taktikázott. Az már a valóságshowkban is aranyszabály, hogy aki sz3xel az az elején nem esik ki. A győzelemre nem garancia, de ismertséget szerez vele és a média is felkapja. Még azt is el tudom képzelni, hogy nem sz3xeltek, hanem megbeszélték, hogy azt a látszatot keltik.

 4. Ildi szerint:

  Nem vagyok prűd, de azért mégsem tetszik, hogy Adél kisasszonyt ilyen könnyen ágyba lehet vinni, ország-világ előtt. Gratulálok a szüleinek, büszkék lehetnek a lányukra, idióta is beképzelt is és könnyűvérű is.
  És most erre nehogy azt mondja valaki, hogy irígy vagyok, mert én inkább anyaként nézem a lányt. Nekem is van kettő, de nagyon szégyellném magam, ha valamelyikük is így viselkedne.

  • Gisel szerint:

   Én is anya vagyok, két fiam van. Mindenki büszke lehetne, ha ilyen lánya lenne. Igen irigy vagy, mert a Te lányaid jelentéktelenek, nem vitték semmire és sehogyan sem néznek ki. Idióta csak Te lehetsz, ha ilyet írsz egy kedves, gyönyörű, bájos, jókedvű lányra.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: