Csobot Adél – 3. élő adás

Csobot Adél találkozhatott a produkció előtt édesanyjával, akinek bemutatta Malek Miklóst is. Megmutatta továbbá, hogyan él az x-faktor showra való felkészülések hétköznapjaiban.

Adél, anyukájának tett vallomásában azt is elmondta, hogy hiányzik neki az otthoni környezet, de természetesen nagyon szereti a jelenlegi napjait is, hiszen zenei karrierje a tét.

Geszti szerint jól odarakta Adél magát a produkcióban, még a cipőjéből is inna egy jó buliban. Ildikó már hiányolja a drámai, lírai dalokat Adéltól.

Összeségében Mikinek és Gesztinek tetszett, Feró és Ildi kötekedett inkább.

Csobot Adél éneklése

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Tina szerint:

  A három x-faktorban összesen a legjobb női énekes. Eredeti előadó, és tényleg nagyon sz*xi és vagány. Döntős lehet.

 2. will szerint:

  Ez a 20-as évek Párizsa(Midnight in Paris),remekül ment az Adélnak.
  Jelen pillanatban áll az ország minden tekintetben:)
  A héten megcsinálni a sorozatot és azonnal a vetkőzős magazinba kell tenni.rekord.

  A Faktorban meg lehet már váltani jelmezt,mert Adél olyan erős színész jelenlét,hogy bármely gúnyát életre kelti.Neki színpadi show kell.
  A Gergő sem lenne vitéz,ha nem használná a több éves táncát.

  Ez a két ember komplex,a többi áll és emészt.

 3. Cica szerint:

  Velemenyem szerint Adel produkcioja fantasztikusan jo volt es aki mast mond az csak irigykedik tehetsegere fiatalsagara szepsegere ,es megjegyezve az igazat magam is Erdelyi leven a mi fiatal leanyaink se* ma jottek le a falvedorol *csak egy nyari napon ki kell meni az utcara es megnezni az oltozeteiket .Vagy talan jobb lett volna ha Adel apaca ruhaba enekelt ?

 4. krisszi szerint:

  Az elején Adél abszolút nem volt szimpatikus és úgy éreztem,hogy pl. Danis Dórának a kiérdemelt helyére került.De gondolom Malek Miki tudja,miért vitte őt magával.Viszont legalább bizonyít,hogy igenis van helye az X Faktorban nem úgy mint a Zámbó Krisztiánnak aki hallgathatatlan és élvezhetetlen az előadása akinek max. a Dáridóban kellene fellépnie.Adél csak így tovább!!!

  • hunoritza szerint:

   Miki hogyne tudná, a farka meg e pénze miatt vette be Adélt, akinek viszont nem hiányzik az iskola utolsó éve. Igaza van, ha énekel, nem is kell érettségi. Szégeyellem magam Erdélyiként, hogy harisnyakötôben járkál a sínpadon, azt az érzést keltve, hogy az erdélyi lányok idáig is lesüllyednek elkeseredéseükben. Remélem minél hamarabb távozik és visszatér az iskola padjai közé, ahol van a helye. Mi pedig minél hamarabb elfeledjük, hogy ez képviselte kis országunkat. Tmi, minden elismerésem a tiéd, aki hanggal és viselkedéssel messze felül múlod a nyávogó kiscicát!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: