Csillag születik zsűri a 3. szériában 2011-ben

Az RTL Klub ez idáig titokban tartotta a zsűri kilétét. Végre lehullt a lepel és kiderült, kik bírálják a kiscsillagokat. A Csillag Születik 3 zsűrije egy jól összeszokott csapat, akik kemény kritikákkal és nagy szeretettel fogadják a tehetségeket a színpadon. Fáy Miklós kritikus, Oroszlán Szonja és Hernádi Judit színésznők, valamint Szirtes Tamás,

 a Madách Színház igazgatója foglalja el ismét a zsűri széket. Lesz sírás és nevetés, sértődés és őrjöngés, dráma és boldogság a színpadon és a bírók között is. 2009-ben, a Csillag Születik előző szériájában is ők bírálták a kiscsillagokat.

Biztos mindenki emlékszik Fáy Miklós sértő kritikáira, Oroszlán Szonja rajongására, Hernádi Judit megjegyzéseire és Szirtes Tamás hasznos tanácsaira. Újdonságok mindenképpen lesznek a tavasszal induló showban. Egyik legfontosabb változás a műsorvezető téren történt. Ördög Nóra, a már oszlopos Csillag Születik résztvevő mellett Nagy Sanyi, a szintén műsorvezető múlttal rendelkező tévés lesz a házigazdája a tehetségkutatónak. Sanyit főleg a magyar zenei csatornából, és az RTL Klub régebbi, Reggeli című műsoraiból ismerheti a közönség. A másik fontos változás a továbbjutás terén van. Az első fordulóban három “Igen” szavazat is elég a következő megmérettetéshez. Másfél éve mind a négy zsűri egyöntetű beleegyezése szükséges volt a továbbjutáshoz. Március első napjaiban megkezdődnek a felvételek, amiket hamarosan adásra is tűznek. Már nem kell sokat várnunk, hogy élőben is láthassuk, hallhassuk a kiscsillagokat.

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Brigitta szerint:

  Ti hol éltek,mert én Romániában.

 2. Brigitta szerint:

  Hello Szilárd és VANNESSA.

 3. Brigitta szerint:

  Nem ők kellene legyenek a zsürik hanem Tabáni Pista,Rúzsa Magdi,Király L.Norbi és Janicsák Veca.

 4. Szilárd szerint:

  Sya Vannessa!Itt nem a tehetség a fontos,hanem az,hogy legyen néző szám!De a tehetség az mindig mindenkiben megmarad!És ezt nem tudja elvenni senki sem!A gyémántszívek zenekar nagyon jó.És tehetségesek.Nekem is azt mondták,hogy tehetséges vagyok.Aztán mégsem hívtak vissza pedig én is 20 éve vagyok táncos pályán.És énekléssel csak egy éve kezdtem foglalkozni! Tisztelettel: Szilárd (Hard)

 5. vanessa szerint:

  ha mind a három fordulon elhivták öket akkor ott van a helyük a csillag születikben szerintem vagy akkor minnek széditik visza potyára az embereket

 6. vanessa szerint:

  ez igazságtalanság a gyémántszivek zenekarnak is bekelene jutnia hivják öket is

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: