Csifó Dorinát kisbabájával együtt hagyta ott a férje

A Barátok közt egykori szereplője, a most 25 éves Csifó Dorina magára maradt egy éves gyermekével, Vincével. Dorina férje, a 35 éves Viktor már el is költözött a családjától, és most albérletben húzza meg magát. A civil férj boldogtalanságra hivatkozva hagyta el feleségét és alig egy esztendős kisgyermekét.

Az egykori Barátok közt szereplő, Csifó Dorina hat évvel ezelőtt ismerte meg mostani férjét. A pultosként dolgozó Viktorral nagyon jól megértették egymást, olyannyira, hogy két évvel ezelőtt házasodtak össze, közös kisfiuk pedig egy évvel ezelőtt született. A szerelem és a házasság azonban nem tartott túlságosan sokáig, ugyanis Viktor egy évvel a baba születése után bedobta a törölközőt.

Csifó a Blikknek elmesélte, hogy nőiessége háttérbe szorult az elmúlt hónapokban egyéb teendői miatt. A fiatal anyukának rengeteg egyéb dolgot kellett előtérbe helyeznie saját magánál, Vince ellátását, a háztartás vezetését, emellett pedig ki kellett szolgálni férje igényeit is. Az ex-sorozatszínész azt is bevallotta, férje azért hagyta el a családi fészket, mert már nem volt boldog. Dorina úgy gondolta, hogy nem fog problémát jelenteni az, hogy egy ideig nem ő van a központi szerepben, de tévedett, Viktornak elege lett a házasságból.

Csifó Dorina és férje - Itt még minden rendben volt

Csifó Dorina és férje - Itt még minden rendben volt

Dorinának meg kell szoknia az egyedülálló anya szerepet, mert az albérletbe költöző férj nem fog tudni mindenben segíteni neki.  Szerencsére a kis Vince jól viseli apja távollétét, úgy tűnik, egyelőre még nem tudatosult benne a dolog. Válásról nincs információja a lapnak, még az is megtörténhet, hogy kibékülnek, nagyon sok példa volt már rá. Mindazonáltal az újság informátorai azt állítják, hogy ez a házasság bizony véget ért, annak ellenére, hogy még nem adták be a válókeresetet.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: