Csézy és Gesztesi – Szerelem van kibontakozóban?

A SuperTV2 hamarosan rajtoló dalos vetélkedőjének duett párja, Csézy Erzsébet és Gesztesi Károly nem csak a produkció próbáin vannak összhangban: miután leteszik a lantot, további közös programokon élvezik egymás társaságát.

A  énekesnőnek nem volt szerencséje szerelem téren: korábbi szerelme  tragikus körülmények közt hunyt el – Lajos László halálát a mai napig találgatások sora boncolgatja. S azóta sem sikerült olyan férfit találnia, aki mellett újra boldog lehetne.  A kocka azonban most végre fordulni látszik.

A Nagy Duett új szériájában Gesztesi Károlyt osztották be mellé a műsor szerkesztői.

“Azért is mondtam igent a műsor készítőinek, mert elárulták, hogy Csézy mellé szemeltek ki. Engem hozzá választottak, és azt gondolom, hogy nagyon is illünk egymáshoz. Megvan benne az a finomság, érzékenység, ami kell a zenéléshez. Én sem vagyok teljesen amatőr, hiszen elvégeztem pár zenei iskolát, szeretek énekelni és zongorázni. Megvan köztünk az egymás iránti tisztelet, a többi pedig kialakul.” – Osztotta meg a Blikk egy munkatársával a színész.

Gesztesi Károly és Csézy - Szerelem van kibontakozóban?

Gesztesi Károly és Csézy - Szerelem van kibontakozóban?

Gesztesinek sem jutott túl sok öröm párkapcsolati téren, mióta feleségével, Liptai Claudiával zátonyra futott házasságuk. A napilapnak tett nyilatkozata azt sejteti, nem zárkózik el tőle, ha esetlegesen közelebb kerülnek egymáshoz duett partnerével, mint szimpla munkaviszony. A bizonyítás sem váratott magára túl sokáig: a sztárpár civilként is egyre több időt tölt együtt, és az idei Story Gálán is karöltve jelennek meg. A színész azzal indokolta, hogy egyiküknek sem volt kísérője az eseményre, ezért dönöttek úgy, hogy egymás oldalán vesznek részt az ünnepségen – azonban az este a tervek szerint a gála  végeztével még koránt sem ér véget! A páros együtt megy az MTK évadzáró partijára, ahol Gesztesinek fellépése lesz. Ám nem csak egymagában fog dalolászni, hanem Csézyvel közösen is elénekelnek egy nótát.

Rossz szájízek szerint, ez az egész nem több csupán, minthogy a csatorna így próbál nagyobb hírverést eszközölni a shownak. De hogy valójában mi zajlik a két celeb között? Idővel lehull a lepel.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Qtatom szerint:

    Ez volt a nagy szerelem? Tehát a pénz mégis tud beszélni.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: