Cseke Katinka nála 18 évvel fiatalabb roma zenész fiúval jár

Cseke Katinka szerelmes! A 42 éves színésznő egy nála tizennyolc évvel fiatalabb roma zenész fiúval jött össze, aki a Váradi Roma Caféban zenél. Úgy tűnik, hogy végre le tudta zárni előző kapcsolatát a tunéziai Hassine-nel, akivel nagyon sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban voltak. Hiába fiatalabb sok évvel nála Váradi Róbert Márió, a színésznő csak úgy repes a boldogságtól.

A Jóban Rosszban szereplője, Cseke Katinka az utóbbi időben a Váradi Roma Café legfiatalabb, mindössze 24 éves tagjával, Váradi Róbert Márióval mutatkozik. Róbert Márió, vagyis ismertebb nevén Olasz és Cseke már két hónapja együtt vannak, ezt a fiú is megerősítette a Blikk magazinnak. Olasz azonban nem volt bőbeszédű, túl azon, hogy megerősítette kapcsolatuk tényét, mást nem volt hajlandó elárulni. A fiatal zenészt láthatólag nem zavarja, hogy újdonsült szerelme kis híján kétszer annyi idős, mint ő.

Katinka nagyon szerelmes, ezt még kollégái is észrevették, hogy tagadhatatlanul szerelmes, de nem teregeti kapcsolatuk részleteit. Nemcsak Katinkának van gyermeke, hanem Olasznak is van családja, három gyerek édesapja. A gyerkőcök édesanyjukkal élnek, és bár Olasz és neje még házasok, már semmi nem tartja őket össze. Ez azonban könnyen lehet, hogy hamarosan megtörténik, hiszen nagyon úgy tűnik, komolyak az egymás iránti érzéseik.

Cseke Katinka kis túlzással fele olyan idős fiúval jár, mint ahány éves

Cseke Katinka kis túlzással fele olyan idős fiúval jár, mint ahány éves

Csekének van már egy kislánya, a tunéziai Hassine-nel volt viharos kapcsolata, de annak már vége. A férfit Tunéziában ismerte meg a színésznő, később pedig Katinka után jött hazánkba. Az ittlét azonban nem tartott túlságosan sokáig, tovább is állt a rokonaihoz Franciaországba.

A lap szerette volna megkérdezni Cseke Katinkát az új kapcsolatáról, de nem sikerült elérni őt, mivel külföldön forgat. Mindazonáltal Olasz már beismerte a kapcsolatuk tényét, úgyhogy nincs több titok.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: