Csak 10 milliót kapnak az X-faktor mentorok

Magyarországon az RTL klub a televíziós médiumok piacának dobogósa. Ennek ellenére még a vezető csatornánál sem megy olyan jól mostanában a szekér.

Több saját gyártású műsoruknál, mint például a Barátok közt, és a Heti hetes esetében is kénytelenek voltak az általánosnál hosszabb szünetet eszközölni, hogy ezzel is spóroljanak – emellett az említett produkciók szereplő gárdájának járandóságát is csökkentette. S noha az X-faktor a csatorna legnézettebb műsora – így a legtöbb pénzt is ez a performansz hozza a konyhára, a költségkímélő megszorítások a hamarosan rajtoló szériáját még így sem kerülik el.

A show színvonalából nem adnak alább, azonban sajtó értesülések szerint a mentorok honoráriumát tíz-tíz százalékkal kurtítja meg az RTL. Így míg az előző két évad darabjáért nagyjából tizenegy millió forintot kapott egy-egy pártfogó, a hamarosan rajtoló szezonban illetményük jó egy millcsivel kevesebb lesz.

Az x-faktor Mentorai

Az x-faktor Mentorai: 2012-ben "csak" 10 milliót kapnak munkájukért

Ennek ellenére úgy néz ki, valamennyi egykori mecénás újra elfoglalja ítészi székét. Habár szerződéseiket még nem írták alá az új idényre, valószínűleg tehát továbbra is Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Malek Miklós és Geszti Péter fogja terelgetni a versenyzőket.

Feró eképpen nyilatkozott a Blikknek a pletykákról:

“Hallottam, hogy várható némi fizetéscsökkenés, de hogy mennyi, nem tudom. És az igaz­ság az, hogy nem is érdekel. Örülök, ha benne vagyok ebben a produkcióban. Ha kevesebbet kapok, akkor kevesebbet kapok.”

Bízzunk benne, hogy  az új szerződést látva sem tántorodnak el a mentorok a showtól, hiszen nélkülük nem lenne ugyan az.

 

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Éva szerint:

  No azért nem fogom sajnálni egyikőjüket sem….

 2. csaba szerint:

  engem az erdekelne hogy geszti es fecohol vette a cipojet,hol lehet olyat beszerezni?koszi a valaszt!!

 3. Lizett szerint:

  Sejtettem, hogy Feró nem csak(!) a pénzért csinálja. Ő a leghumánusabb, csupa empátia, szeretet.
  Jó lenne, ha Ildikó meg a szókészletét felülvizsgálná,félelmetes, mikor kiköveteli az állatiságot, és megállapítja, hogy brutáljó (sic). Bízom benne, hogy a könnyes összeborulásokat minimálisra csökkenti, és előtérbe kerül az építő kritika.
  Geszti helyett könnyen találhattak volna mást is , elég széles a paletta. Mondjuk valakit az igazi ,, nagyok ” közül.
  Bizony sokszor látható volt, hogy nem figyelt, .v unatkozott. Vagy ő ezt megengedheti magának? Nem sokat tudok róla.

 4. Lizett szerint:

  A 10 millió félévi munkáért kinek sok, kinek kevés.Malek Miklós helyzete más, mint az itthon élőké, kint is van munkája, nem is akármilyen, otthona, párja stb. Én nagyon boldog vagyok, hogy hazajön,de azért tudjuk, mit tett le egyik .v másik mentor a világ zeneiparának asztalára, és milyen színvonalon.És Miki nemcsak pityorog vagy nagyképűsködik, hanem kedvesen, hozzáértően, sokszor humorosan megmodja azt, amit a többi mentor csak kerülget.Szóval, az RTL összeteheti a két kacsóját!!!

 5. lalala szerint:

  Kerüljük már végre a magyartalan kifejezéseket!!! Mi az, hogy”szünetet eszközöl”?

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: