Vastag Csaba

Vastag Csaba

A Szombat esti láz nyertese: Vastag Csaba és Máramarosi Tünde

A Szombat esti láz nyertese: Vastag Csaba és Máramarosi Tünde

Több héten át ment az RTL Klub-on futó, több szériát megérő táncos showműsor, a Szombat esti láz, ezúttal a testvércsatornán, az RTL2-n. Három páros jutott a döntőbe, ahol Vastag Csaba és partnernője, Máramarosi Tünde diadalmaskodott.

Megnézem »

Részegen rappelt Vastag Csaba

Részegen rappelt Vastag Csaba

Botrányos felvétel miatt szégyenkezhet Vastag Csaba. A 2010-es X-Faktor győzteséről napok óta kering az interneten egy házi videó, amin sakálrészegen, tántorogva próbál rappelni.

Megnézem »

Vastag Csaba – Már tudom videoklip

Vastag Csaba Vastag Csaba az x-faktor 2010. évadjának, vagyis az első magyar x-faktor versenynek az egyértelmű győztese. 1 év kellett hozzá, hogy legújabb dalának – Már tudom címmel – megjelenjen a videoklipje. Elsőként a klippremier az RTL Klub honlapján vált láthatóvá. Idén vajon ki fogja megnyerni az x-faktort? És mi lesz majd 1 év múlva? Csaba videoklipjét alább láthatod.

Megnézem »

Az x-faktor győztese: Vastag Csaba

Vastag Csaba Elérkezett az X-faktor Finálé is, melyet már olyan sokan vártak. Az elmúlt hétvégén dupla adással készült az RTL Klub, hiszen vasárnap adta le a végső döntőt, ahol már csak Takács Nikolas és Vastag Csaba mérkőzhetett meg. Tulajdonképpen ez volt az utolsó párbajuk. Mivel 1 hét választ el minket karácsonytól, így némi ünnepi hangulat is átjárta az x-faktor színpadát.

Megnézem »

Vastag Csaba betegen készül a döntőre

Vastag Csaba Az X-Faktor szívtiprója komoly vírust szedett össze, ami miatt pihenésre és nyugalomra lenne szüksége. Azonban nem engedheti meg a lazítást, kemény próbák és felkészülés mellett a kúrálás nem fér bele az idejébe. Ez már nem az első betegsége az énekesnek, gyötörte már belsőfülgyulladás és gyomormérgezés is, most pedig ez a fránya vírus.

Megnézem »

Most már véresre megy a játék: Janicsák Veca esett ki

Janicsák Veca 1 hét választ el minket az igazi, nagy x-faktor döntőtől. Igen, már csak 1 hét van vissza, és kiderül, ki lesz az x-faktor nyertese. Szerinted ki nyeri? Szavazz az előbbi linken. Az elmúlt este folyamán már nagyon érezhető volt a hatalmas feszültség, ami körbevette nem csak az x-faktor versenyzőket, hanem a mentorokat is.

Megnézem »

Tomi, Csabi és Norbi elkelt

X Faktor Vastag Tomi után kapkodnak a zenészek. Alig pár napja, hogy Tomi számára véget ért az X- Faktor, de a nyüzsgés nem szűnt meg körülötte. Tomival, Vastag Csabával és Király L. Norbival már most leszerződött egy menedzseriroda, ami többek között Tabáni István és Varga Viktor útját is egyengeti. Keresztes Ildikó már most popsztárnak látja Tomit,

Megnézem »

Vastag Csaba és Vastag Tomi

Csaba és Tomi A párbajok mindig szívszorítóak és meghatóak. Senki nem akar elbúcsúzni kedvencétől, a versenyzők nem akarnak megválni egymástól. A szombati párbaj még szívszaggatóbb volt, mint az eddigiek. A két Vastag testvér állt ki egymás ellen. A mentorok Csabát juttatták tovább, és Tominak kellett búcsúznia a versenytől.

Megnézem »

1 magyar 1 külföldi dal: Vastag Tamás esett ki

Vastag Tamás 2010. December 4. Mikulás előtt 2 nappal járunk. Az elmúlt este folyamán 2 dallal is felléphettek az x-faktor sztárjai. 1 magyar és egy külföldi dalt kellett énekelniük. Természetesen a közös dal sem maradhatott ki, ami szintén magyar volt. És vajon kik maradtak a végére párbajozni? A Vastag Fivérek: Csaba és Tomi.

Megnézem »

Vastag Csabának escort munkát ajánlottak

Vastag Csaba Az X-Faktor álmodozó szépfiúja, Vastag Csaba anno furcsa munkalehetőséget kapott. Már tudjuk, hogy félmeztelenre vetkőzött egy reklámfilm kedvéért, amiért egyetlen fillért sem fogadott el, hiszen baráti szívességből adta arcát és testét a reklámhoz. Szép gesztus volt, de Csaba azt mondja, hogy ma már nem vállalna ilyen munkát.

Megnézem »