László Attila

László Attila

A csillag születik nyertese: László Attila

A csillag születik nyertese: László Attila

A 2011.-es csillag születik versenye véget ért. Lezajlott a nagy volumenű finálé, a döntő, ahol nem csak a kis csillagok, hanem rengeteg sztárvendég is fellépett. Voltak köztük meglepetés vendégek, melyről már korábban is írtunk, és voltak köztük olyanok, akik duettet (de nem a nagy duett-et) énekeltek 1-1 versenyzővel. Volt tehát a közös produkció, utána pedig az egyéni.

Megnézem »

László Attila a Királyfi

A jelző nem véletlen. A zsűri szájából hallottuk ezt, ami szintén nem véletlen. A népszerű “Lehetsz Király” című dalt adta elő László Attila. Furcsa választás egy 14 éves fiútól olyan dal, amit 3 képzett, felnőtt énekes ad elő eredetileg, ugyanakkor taktikát is éreztet. A sok lassú ének után most jött egy gyorsabb, pörgősebb nóta, mely igen lefárasztotta a fiatal tehetséget, ez jól látható volt. A zsűri 33 ponttal értékelte az előadást.

Megnézem »

László Attilát megzabálták..

László Attila nem hozott nagy meglepetést se a nézőknek, se a zsűrinek. Demjén Ferenc dalát, illetve az akkor még V-Motorock szerzeményét adta elő. Várj, míg felkel majd a nap – énekelte. A zsűri határozottan kimondta véleményét, hogy ezúttal alulteljesített Attila, és jobban is felépíthette volna a dalát. Ezzel Szirtes Tamás kivételével mindegyik zsűritag egyet is értett.

Megnézem »

László Attila – Most élsz (Máté Péter)

geszti-peter Olyan híresztelések mennek az Interneten, hogy Máté Péter dalainak sugárzását nem engedélyezi az őt képviselő jogutód, ezért sorban törlik azokat a videókat, zenéket, melyekben az ő dala szól. Így van ez László Attila produkciójával is, aki a népszerű Most élsz című slágerrel nyerte be magát a rajongók szívébe. Gyorsan nézd meg a következő videót addig,

Megnézem »