Király L. Norbert

Király L. Norbert

Apa lesz Király L. Norbi

Apa lesz Király L. Norbi

Az X-Faktor rekedt hangú énekese és fiatal párja, Niki első közös gyermeküket várják. A pár nyárra tervezte esküvőjét, ám baba miatt ezt most elhalasztják.

Megnézem »

Eljegyzés: Király L. Norbi esküvőre készül

Király L. Norbi Míg augusztus elején visszhangzott a sajtó az X-faktor első évadának döntőse és barátnője szakításától, a napokban szárnyra kapott híresztelések szerint Király L. Norbert hamarosan oltár elé vezeti újdonsült kedvesét. Kezdetben igyekezte a lányt megóvni a nyilvánosságtól, míg egy kellemes szeptember végi délutánon lencsevégre nem kapta a turbékoló párt a Bors napilap egy munkatársa. A lepel így hát lehullott,

Megnézem »

Király L. Norbi ismét az Xfaktorban!

Király L. Norbi Leutánozhatatlan, egyedi mozgása és pazar hangja lehengerlő kisugárzással párosul. Amikor a tavalyi Xfaktor válogatás során a színpadra lépett és dalra fakadt, mind az ottani közönség, mind a négy mentor számára egyértelmű volt, hogy Király L. Norbi a színpadra született.

Megnézem »

Janicsák Veca videoklip pályázata

Janicsák Veca Janicsák Veca pályázatot hirdetett, melynek keretében olyan videoklipeket vár, amelyeket rajongói a Most múlik pontosan című dalhoz készítenek. A beérkezett műveket egyenként véleményezi, és a legkreatívabbakat ajándéktárgyakkal jutalmazza majd.

S ha már a klipekről van szó:

Megnézem »

Király L. Norbi megcsókolta Anikót – videó

Anikó Az X-Faktor két szívtiprója, Vastag Tomi és Király L. Norbi lepte meg a Villalakókat szilveszterkor. Anikó rajong Norbiért, mint énekesért, és mint pasiért is. Imádata abban nyilvánult meg, hogy nem mert vele beszélgetni, olyan zavarban volt. Norbi amint megneszelte, hogy a lány szereti őt, magához ölelte és megcsókolta. Nem mindennap élmény és érzés volt ez Anikó számára, teljesen elolvadt örömében, és nagyon izgatott lett.

Megnézem »

Király L. Norbert esett ki: ketten maradtak a fináléra

Király L. Norbi A magyar x-faktor történelmében eljött a várva várt pillanat, az utolsó hétvége, az utolsó megmérettetések. Az RTL Klub ezt a pillanatot úgy pecsételi meg, hogy egy hétvégén 2 x-faktor döntőt is lead. A végső finálé, az utolsó döntő pedig vasárnap lesz látható a tévében, amit valószínűleg milliók fognak végig kísérni. A szoros verseny közepette a ma este folyamán Király L. Norbert esett ki.

Megnézem »

Tomi, Csabi és Norbi elkelt

X Faktor Vastag Tomi után kapkodnak a zenészek. Alig pár napja, hogy Tomi számára véget ért az X- Faktor, de a nyüzsgés nem szűnt meg körülötte. Tomival, Vastag Csabával és Király L. Norbival már most leszerződött egy menedzseriroda, ami többek között Tabáni István és Varga Viktor útját is egyengeti. Keresztes Ildikó már most popsztárnak látja Tomit,

Megnézem »

Király L. Norbi súlyos titka

Király L. Norbi Norbi hétről hétre remekül teljesít az X-Faktorban. A nézők odavannak érces hangjáért, a nők imádják mozgását. Azonban súlyos titkát kevesen ismerték eddig. Fájdalmas betegség gyötri az X-Faktor versenyzőjét. Pár évvel ezelőtt még nem volt ilyen sovány Norbi, szinte naponta járt konditerembe. Éppen egy gyakorlat hozta rá a bajt,

Megnézem »

Norbi és Csaba nem él vissza a népszerűséggel

Vastag Csaba Nem kétséges, hogy a lányok odavannak a két X-Faktoros versenyzőért. Nem csak szavazatokkal halmozzák el a két fiút, hanem rajongói levelekkel és felajánlkozásokkal is. Vastag Csaba és Király l. Norbert azonban talpig úriemberek, nem használják ki a kínálkozó alkalmakat. Keresztes Ildikó, Norbi mentora mesélt arról, hogy Norbi alig tudja

Megnézem »

Király L. Norbert visszatért

Király L. Norbi Igen, aki nézte az elmúlt esti x-faktor döntőt, láthatta. Király L. Norbi visszatért a lányok, és rajongói örömére. Az a szenvedély, az az örültség, amivel a válogatásokból bekerült a legjobbak közé, újra látható volt. Eddig kicsit visszafogottabban adta elő produkcióit, próbálkozott ezzel – azzal, de végülis saját maga is rájött, hogy nem kell mást tennie, csak önmagát adni.

Megnézem »